JONGE ARCHITECTEN 2020

CAMPAGNE.

Van campagne tot livestream

Zondag 13 december 2020 vond vanuit museum de Lakenhal in Leiden de allereerste online bekendmaking plaats van de Abe Bonnema Prijs voor Jonge Architecten. Welke architect wint dit jaar de prijs voor Jonge Architecten en ontvangt een cheque ter waarde van 20.000 euro? Deze prestigieuze architectuurprijs is bestemd voor de jonge architect van een gebouw dat in de afgelopen twee jaar in Nederland is opgeleverd en dat naar het oordeel van een onafhankelijke, deskundige jury een prestatie is van uitzonderlijke, hoogwaardige architectonische kwaliteit. 

ZICHTBAARHEID.

Voor het juiste bereik

We verzorgden de livestream met vele video instarts, maar ook het hele voor traject zoals een online campagne voor het aanjagen van inschrijvingen door jonge architecten voor de Abe Bonnema Prijs. Ook het vullen van de Instagram feed hoort daarbij en het inzetten van online advertenties. Doel van deze online campagne is het onder de aandacht brengen van de Abe Bonnema Prijs 2020 om meer inschrijvingen te genereren.

Winning content

Video afspelen

BEKIJK DE LIVESTREam.

Compilatie terugkijken?

Of bekijk de hele livestream op https://abebonnemaprijs.nl/livestream/.

Benieuwd naar wat jij kan halen?

ALL IT TAKES! Dat is waar wij voor staan. Neem contact op met Marieke en we komen zo snel als mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook