ABOUT

Wij zijn FREQUIN. Wij ontwerpen en produceren creatieve videocampagnes voor televisie en online. Altijd groots aangepakt, ongeacht de maat van het scherm. Of je nu een grote of een kleinere speler bent. Dat maakt voor ons geen verschil. Geen opdracht is hetzelfde en dat houdt ons scherp.

Het vangen van een unieke beleving van uw product is de essentie, of dat nu als brandstory, commercial of event verslag is. Hiervoor halen we alles uit de kast. Deze gedrevenheid om elke opdracht met beide handen aan te pakken kenmerkt FREQUIN. Als we iets doen, dan doen we het ook goed.

Hoe doen we dat dan? Professioneel, met lef en onze volledige toewijding. Dat is eigenlijk het enige dat je hoeft te weten. FREQUIN zorgt dat jouw boodschap op een originele en passende manier bij jouw doelgroep komt. Met een vertrouwd team dat niet bang is om een beetje meer te geven. En omdat we alles zelf in huis hebben, zijn we het enige dat je nodig hebt. Zo kunnen we eerlijk blijven.

We vinden het belangrijk om elke film uitdagend te maken. Durf hoog in te zetten om het beste uit jezelf te halen, zeg maar. Zo bewaren we de kwaliteit, want beetje bijdehand als we zijn, moeten we het dan ook waarmaken. En dus krijg jij het beste dat we te bieden hebben.

FREQUIN houdt van en kent de kracht van film. Jouw merk op spraakmakende manier verbinden aan jouw publiek, dat is het doel. En daar doen we alles voor, ALL IT TAKES.

FREQUIN TV   |   Pieter Braaijweg 203   |   1114 AJ Amsterdam   |   020-7163532

2019 © FREQUIN ALL RIGHTS RESERVED