Always On Campagne

Analyse en advies

Je wil scoren met je campagnes, maar wat wil je precies bereiken? We gaan samen op zoek naar jouw ultieme doel en maken we op basis van jouw wensen een plan van aanpak. Van strategie tot creatie, dankzij ons blijf je always on. 

Contentplan

Alleen met een ijzersterk plan kunnen we de online zichtbaarheid van jouw merk of organisatie vergroten. Daarom maken we een nieuwe huisstijl die past bij jouw merk en voeren deze door in alle social uitingen. Zo creëren we eenheid, herkenning en professionaliteit. Daarnaast maken we een social media kalender, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. 

Content

We verversen regelmatig de videocontent. Daarnaast gaan onze fotografen voor jou op pad om de mooiste content voor deze social posts te schieten. Alles om relevant te blijven voor jouw publiek.

Advertising campagne

Onze online marketing specialisten weten hoe we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken. Die vette content moet natuurlijk wel gezien worden. Samen bepalen we de strategie voor social media campagnes en zorgen we ervoor dat de gemaakte doelstellingen worden behaald.  

Resultaten

Iedere maand valt er een rapportage op de digitale mat. Met keiharde cijfers kun je zien dat we weer een stapje dichter bij het doel zijn. Deze resultaten gebruiken wij om te blijven optimaliseren en vernieuwen, zodat we optimaal kunnen connecten met jouw doelgroep. Met de juiste content, precies op het juiste moment.

Benieuwd naar wat jij kan halen?

ALL IT TAKES! Dat is waar wij voor staan. Neem contact op met Annette en we komen zo snel als mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.