BOUWEND NEDERLAND

De bouw is een branche dat werkelijk onmisbaar is voor onze samenleving. Toch is er een tekort aan werknemers, tijd voor Bouwend Nederland om daar verandering in te brengen

Aan ons de op de opdracht om de campagne: ‘Je Gaat Het Maken’ te produceren. Een meerjarige wervingscampagne als onderdeel van het instroomprogramma. De campagne is erop gericht om zoveel mogelijk jongeren te laten kiezen voor een opleiding in de bouw en infra. Tijdens deze videoreeks laten verschillende influencers zoals Qucee & Kaj Gorgels de meest bekendste gebouwen zien in hun eigen stad. Een echte infrastructuur tour!

Mensen, en vooral jongeren, staan er niet bij stil hoeveel moois er te zien is in hun stad. Ze zien alleen maar gebouwen, maar als je er echt goed naar kijkt, zie je dat het kunst is dat belangrijker is dan je je kan voorstellen. Het is een deel van jou. Wanneer je ook beseft hoe die gebouwen uiteindelijk gemaakt worden, kan je geïnspireerd raken en dat is precies het uitgangspunt van deze campagne.

Jongeren volgen influencers vaak op de voet. Als je hun aandacht wil grijpen, is iemand zoals Qucee de perfecte man om een samenwerking mee aan te gaan. Ze bekijken de video, delen het sneller met vrienden, reageren er vaker onder en het allerbelangrijkste: ze kiezen sneller voor de opleiding bouw en infra.

Bouwend Nederland Qucee

Waarom moeilijk doen, als het samen kan.