EMPLOYER BRANDING VOOR CVMAKER

Employer Branding voor CVmaker

CVmaker is een toonaangevend innovatief job-toch bedrijf gevestigd in Amsterdam. Ze maken platforms voor werkzoekenden bij het vinden van hun droombaan! Met de tools en functionaliteiten binnen CVmaker kun je professionele sollicitatiebrieven schrijven, je sollicitaties beheren en ontvang je zelfs aanbevolen en relevante banen. Zo helpt CVmaker dagelijks wereldwijd vele gebruikers met het vinden van hun droombaan.

De opdracht

De vraag van CVmaker was nu om content te maken dat goed liet zien hoe leuk het is om te werken bij CVmaker. Met een prachtige locatie midden in centrum van Amsterdam was dat een makkie. Onder het thema ‘Your dream job is waiting for you!’ werd verschillende content gemaakt zoals promovideo’s over CVmaker, fotografie en verschillende korte portret video’s om zo een goed beeld te geven van dit fijne bedrijf en werk van deze data analisten en UXers.

FREQUIN CV maker employer branding
FREQUIN Employer Branding

Your dream job is waiting for you

Employer branding video’s zijn perfect om in een korte tijd aan jouw doelgroep te laten zien wat je als werkgever in huis hebt. Hoe ziet je bedrijf eruit en vooral, hoe staat het ervoor met de sfeer en cultuur binnen de organisatie?

De nadruk ligt op de tech- medewerkers. Zo vertellen ze wat hun werkzaamheden zijn en wat de impact van hun werk is. We laten zien hoe leuk en gezellig het kantoor is. Dit concept leent zich goed voor een snelle, gewaagde montage die de video een eigen gezicht geeft én CVmaker positioneert als dynamisch bedrijf.