VIDEO CONTENT OP ADVERTENTIENIVEAU.

ONLINE CONTENT.

Van A naar B op een Doppio

Met de Doppio kun je ontspannen, veilig en vlot door de stad bewegen. Van A naar B op een Doppio bike in een stad als Amsterdam past natuurlijk geheel in ons straatje. Het voorzien van social content gaan wij dan ook niet uit de weg. Met vernieuwende video content spelen we in op de Amsterdammer die een proefrit willen maken wat direct de verkoop van de e-bike stimuleert. 

Doppio

TWEEZITS E-BIKE.

Video content op advertentieniveau

Doppio is een nieuw merk e-bike. Een elektrische fiets waar je zonder rijbewijs en helm mag opstappen en waarmee je gewoon welkom bent op het fietspad. Het duurzame design zie je terug aan de kwaliteit van de onderdelen en is voorzien van een comfortabel buddyseat waardoor je lekker met z’n tweeën door de stad kan touren. 

 

Video afspelen

OP DE DOPPIO

Online zichtbaarheid op het juiste moment

Met de doppio kun je ontspannen, veilig en vlot door de stad bewegen. Ook met z’n tweeën! Comfortabel zittend op één e-bike. Van A naar B was nog nooit zo leuk en relaxt. Geen opstoppingen, geen helm, geen parkeerproblemen, tot wel 25 km/h, gewoon op het fietspad.

Benieuwd naar wat jij kan halen?

ALL IT TAKES! Dat is waar wij voor staan. Neem contact op met Annette en we komen zo snel als mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook