A BRILLIANT CHOICE CHRISTMAS 2020

KERST, NET EVEN ANDERS.

Met een bijzonder randje

2020 was een bewogen jaar voor ons allemaal, maar daarnaast ook een bijzonder jaar voor GASSAN. Dit jaar vierden zij namelijk hun 75-jarig jubileum. Al 75 jaar voorziet GASSAN haar klanten van mooie juwelen voor speciale gelegenheden en bijzondere momenten. Kerst is de ultieme gelegenheid om elkaar iets te geven of er stralend uit te zien en daarom een belangrijk commercieel moment voor GASSAN. Kerst brengt letterlijk lichtjes in de duisternis, zeker in een tijd waar niks vanzelfsprekend is. Daarom reden genoeg om zeker dit jaar weer een prachtige kerstcommercial te maken.  

MOST WONDERFULL TIME OF THE YEAR.

Apart van elkaar, maar toch samen

Het doel van de kerstcommercial was het creëren van awareness met een unieke campagne tijdens de feestdagen. Kerst staat in het teken van samenzijn met geliefden, familie & vrienden, maar hoe vier je kerst met al je dierbaren, als er een beperking is op het aantal genodigden in Covid tijd? De oplossing vertaalden wij in een emotionele kerstcommercial! 

Winning content

EEN KERSTKLASIEKER HOORT ERBIJ.

Raak de juiste snaar

Herkenning in de beelden én een muzikale kerstklassieker voor het ultieme kerstgevoel. Het is belangrijk dat de content aansluit bij de doelgroep.

Benieuwd naar wat jij kan halen?

ALL IT TAKES! Dat is waar wij voor staan. Neem contact op met Marieke en we komen zo snel als mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook

NEWFYSIC-BEKIJK-OOK-2
SAMSUNG-GALAXY-S21-FREQUIN
GIFJES_FUNDA_FREQUIN