A BRILLIANT CHOICE CHRISTMAS 2020

BEWOGEN
KERSTCOMMERCIAL.

2020 was een bewogen jaar voor ons allemaal, maar daarnaast ook een bijzonder jaar voor GASSAN. Dit jaar vierden zij namelijk hun 75-jarig jubileum. Al 75 jaar voorziet GASSAN haar klanten van mooie juwelen voor speciale gelegenheden en bijzondere momenten. Kerst is de ultieme gelegenheid om elkaar iets te geven of er stralend uit te zien en daarom een belangrijk commercieel moment voor GASSAN. Kerst brengt letterlijk lichtjes in de duisternis, zeker in een tijd waar niks vanzelfsprekend is. Daarom reden genoeg om zeker dit jaar weer een prachtige kerstcommercial te maken.  

KERST AWARENESS.

Het doel van de kerstcommercial was het creëren van awareness met een unieke campagne tijdens de feestdagen. Kerst staat in het teken van samenzijn met geliefden, familie & vrienden, maar hoe vier je kerst met al je dierbaren, als er een beperking is op het aantal genodigden in Covid tijd? De oplossing vertaalden wij in een emotionele kerstcommercial! 

Winning content

EEN KERST KLASsIEKER HOORT ERBIJ!

Herkenning in de beelden én een muzikale kerstklassieker voor het ultieme kerstgevoel. Het is belangrijk dat de content aansluit bij de doelgroep.

SAMEN ONLINE
SUCCES BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.