Één familie, het kloppende hart van de onderneming. Van ruw product tot een prachtig ambachtelijk juweel. Gassan viert haar 75-jarig bestaan, tijd om het familieverhaal een podium te geven.


Gassan staat voor diamanten, sieraden en luxe horloges. Het vertegenwoordigt vakmanschap, bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid voor meer dan 75 jaar. Een familiebedrijf waar ambacht voorop staat.

De opdracht aan FREQUIN was om de kernwaarden van het familiebedrijf te tonen. Ambacht, betrouwbaarheid, service en een familiebedrijf. Hiervoor produceerden we een documentaire met daarin de zes verschillende familieleden; Benno, Kitty, David, Gytha, Debora en Dustin. Deze documentaire laat door de persoonlijkheden en expertises van elk familielid zien dat dit de ideale basis en kracht is voor een succesvol familiebedrijf. 

De brand movie is te zien op de website van Gassan en op de social media kanalen. De documentaire geeft bestaande klanten nog meer vertrouwen in het bedrijf, maar geeft nieuwe klanten ook een kijkje in de keuken van de belevingswereld van dit warme familiebedrijf.