A BRILLIANT CHOICE CHRISTMAS 2020

ROMANTISCHE KERSTCOMMERCIAL.

Voor het warme gevoel in je buik

Kerst staat in het teken van familie, liefde en kerstcampagnes. De Sint is nog maar net het land uit en bedrijven lanceren direct hun kerstcampagnes om je warm te maken voor de feestdagen. Zo ook voor Gassan. Het doel? Een romantische kerstcommercial voor dat warme gevoel in je buik.

CONTENT CREATIE.

Het juiste beeld en gevoel in een video

De ultieme inspiratie voor de feestdagen vind je bij Gassan Diamonds. Online of in de winkel. De boodschap van de campagne is: shop nu voor de feestdagen uw ultieme cadeau in één van onze winkels of gemakkelijk online. De mooiste juwelen, horloges en diamanten voor alledaagse of bijzondere momenten. Bij Gassan ben je aan je aan het juiste adres deze feestdagen.

Video afspelen

KERSTCOMMERCIAL.

Met de juiste cadeau inspiratie

We maakten een luxueuze, feestelijke kerstcommercial voor dat warme gevoel in je onderbuik. De social en display advertentie campagne is voornamelijk gericht op mobiel. Daarnaast werd de commercial ook ingezet op alle social media kanalen van Gassan en direct mailings, Point of Sale materiaal in de winkels en de kerstkaarten.

Benieuwd naar wat jij kan halen?

ALL IT TAKES! Dat is waar wij voor staan. Neem contact op met Marieke en we komen zo snel als mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook