HIGH STUDIOS

Get your high now!

Sporten is meer dan alleen je groepsles volgen. Bij High Studios gaat het om de totaalbeleving. Volg een les van 45 minuten en je conditie wordt behoorlijk op de proef gesteld. Gelukkig word je door de trainer, de beats en de disco verlichting door de workout gesleept en voel je je erna als herboren. 

Doelstelling? High Studios zodanig onder de aandacht brengen dat menig Amsterdammer niet meer om High Studios heen kan. Dit vroeg om een geheel nieuwe social strategie op alle online uitingen.  

Zo gezegd, zo gedaan. We ontwikkelden een geheel nieuwe social strategie voor de verschillende abonnementsvormen en voor het branden van de High Community. We keken kritisch naar de teksten en beelden. Met altijd in ons achterhoofd: hoeveel zin hebben we in een sportles na het zien van deze advertentie? We maakten verschillende funnels aan waarbij de doelgroep geheel wordt meegenomen in de customer journey van High Studios. Advertenties op maat, met behaalde resultaten. 

We richtten speciale landingspagina’s in voor elke abonnementsvorm, specifiek ingericht om het achterlaten van een conversie makkelijker te maken. En dit wordt beloond. De aankopen van High Studios gaan de lucht in. Ook in het aantal volgers is een stijgende lijn te zien. Inmiddels is High Studios niet gewoon maar een sportschool in Amsterdam. Het is een begrip geworden. Er rest nog maar één vraag: doe jij ook mee? 

Waarom moeilijk doen, als het samen kan.