Motion Graphic Designer

We zijn per direct op zoek naar een Motion Graphic Designer! Jij bent creatief, denkt in beeld en animaties! Heb jij een goede kennis van After Effects, Photoshop, Illustrator en Premiere Pro en loop je over van de creatieve ideeën? Dan zoeken we jou!

Wie zijn wij?

FREQUIN is een Content Marketing Bureau met een voorliefde voor video. Wij combineren strategie, content creatie en social advertising. Een one-stop-shop voor content creatie tot campagnebeheer, alles onder één dak! Met een team van creatievelingen, video strategen en media experts zorgen we voor online verbinding vanuit data, insights en creativiteit. Wij verbinden merken met het juiste publiek. Precies op het juiste moment. Op de juiste kanalen!

Jij bent

– Je maakt vette animaties en graphics! Dit is helemaal jouw ding
– Naast animeren in After Effects kan je ook video’s editen in Premiere Pro
– Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
– Je hebt gevoel voor stijl, kleur en details
– Je hebt affiniteit met video en social media
– Je bent leergierig en zelfstandig. Je vindt het leuk om nieuwe dingen te proberen!

Wat ga je doen?

Jij bent onze koning(in) van de animaties! Jij brengt motion graphics tot leven in After Effects met verschillende bewegingen, effecten, titel animaties en templates voor bijvoorbeeld explainer video’s, how-to video’s, commercials, YouTube video’s of social content. Naast animeren ga je ook aan de slag met het editen van verschillende video’s.  Je krijgt veel creatieve verantwoordelijk en ruimte voor je eigen inbreng. Zo ben je elke dag bezig met het bedenken van mooie dingen! 

Interesse?

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur snel je motivatiebrief en CV naar marieke@frequin.tv en wie weet ben jij onze nieuwe motion graphic designer!