NIEUWE KLANTEN BINNEN ÉÉN MAAND.

NIEUWE KLANTEN BINNEN ÉÉN MAAND.

Video met resultaat.

Resultaten middels video. Voor NewFysic hebben we de Happy New You campagne opgezet voor de gehele maand januari. De video campagne bestond uit verschillende fases waarbij we gebruik maakten van echte mensen en testimonials. Scoren met authentieke content!

Video afspelen

Susanne

Video afspelen

Jitske

Video afspelen

Sabine

AUTHENTIEKE

Het opzetten van de perfecte funnel

Zoveel mogelijk conversies binnenhalen, een groot bereik én een hoge engagement rate. De awareness fase bestond uit de hoofdvideo met een glashelder doel: een groter bereik en meer naamsbekendheid. We wisten het hoge bereik vast te houden en stuurden de doelgroep door naar de volgende fase: de testimonials. Echte testimonials door echte klanten. Authentieke content die scoort! Zo werden de testimonials het best bekeken en had deze fase zelfs uitschieters waarbij de Click Through Rate boven de 4% scoorde. 

Winning content

Doeltreffend.

Een CTR van maar liefst 3,16%

Gevolgd door een op maat gemaakte landingspagina bereikten we in totaal 236.611 personen. Met een CTR van 3,16% met zelfs uitschieters van 4% en een CPC van gemiddeld €0,15 hebben we een succesvolle campagne gedraaid. Totaal zijn er 400 directe aankopen vanuit de advertentie binnengekomen, tegen een totaal sales van 829.

Bereik
811K
Bezoekers
3493 (+30%)
Directe aankopen
400

WEGENS SUCCES VERLENGD!

Online zichtbaarheid op het juiste moment

Januari actiemaand! En wegens het succes van de campagne was het ook nog eens mogelijk om de eerste twee weken van februari gebruik te maken van de Happy New You korting. 

Benieuwd hoe jij online kan groeien?

ALL IT TAKES! Dat is waar wij voor staan. Neem contact op met Annette en we komen zo snel als mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook