HAPPY NEW YOU!

Online Campagne.

Video met resultaat.

Resultaten middels video. Voor NewFysic hebben we de Happy New You campagne opgezet voor de gehele maand januari, een actie met hoge kortingen voor een pakket naar keuze. Met een salesfunnel die nauw op elkaar aansluit zorgden we zo voor een geslaagde en gerichte campagne. 

Social strategie.

Het opzetten van de perfecte funnel

Zoveel mogelijk conversies binnenhalen, een groot bereik én een hoge engagement rate. We hebben de campagne zo ingericht dat we met de hoofdvideo het bereik wisten vast te houden en door te zetten naar de volgende fase: de testimonials. Een positieve ervaring die de conversies en vestiging afspraken doen stijgen. 

Winning content

Doeltreffend.

Een CTR van maar liefst 3,16%

Gevolgd door een op maat gemaakte landingspagina bereikten we in totaal 176.482 personen. Met een CTR van 3,16% met zelfs uitschieters van 4% hebben we een succesvolle campagne gedraaid. Totaal zijn er 400 directe aankopen vanuit de advertentie binnengekomen, tegen een totaal sales van 829.

Bereik
811K
Bezoekers
3493 (+30%)
Directe aankopen
400

WEGENS SUCCES VERLENGD!

Online zichtbaarheid op het juiste moment

Januari actiemaand! En wegens het succes van de campagne was het ook nog eens mogelijk om de eerste twee weken van februari gebruik te maken van de Happy New You korting. 

Benieuwd hoe jij online kan groeien?

ALL IT TAKES! Dat is waar wij voor staan. Neem contact op met Annette en we komen zo snel als mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook