What we do

Gewoon een vette video of serie laten maken zonder hele campagne er omheen? Natuurlijk, zorgen we voor. Van de eerste brainstorm tot de productie, wij nemen het hele proces uit handen. 

Vette content maar geen idee hoe je dit onder de aandacht brengt? Wij wel. Met de juiste contentstrategie bereiken we de doelstellingen die jij voor ogen hebt. Lever de content bij ons aan en wij zorgen voor relevante social advertenties en maandelijkse rapportages.

Je wil relevant blijven, dat is logisch. Wij maken op basis van jouw wensen een plan van aanpak en maken elke maand nieuwe content (foto, video en copy), zo blijft je campagne always on. We nemen de resultaten van de vorige campagnes mee en zorgen voor nog betere content, die nog meer impact maakt.

Laat ons je socials doen. Zijn we goed in. We analyseren en kijken hoe we jouw zichtbaarheid kunnen vergroten. Naast de always on campagne nemen we alles van je over; van plannen, bedenken en realiseren tot webcare. 

Benieuwd naar wat jij kan halen?

ALL IT TAKES! Dat is waar wij voor staan. Neem contact op met Marieke en we komen zo snel als mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.