Producer

Wij zijn op zoek naar een PRODUCER! Ben jij een baas en regel jij alles tot in de puntjes? Switch je makkelijk tussen verschillende projecten en wil je graag je creativiteit kwijt? Ben jij een echte productietijger? Dan zoeken wij jou! Als producer fix je onze projecten van A tot Z. Wie bieden elke dag een nieuwe uitdaging zodat geen dag hetzelfde is. Denk jij dat je toegevoegde waarde kunt zijn voor FREQUIN? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief!

Wie zijn wij?

FREQUIN is een content marketing bureau met een voorliefde voor video. Wij combineren strategie, content creatie en social advertising. Met een team van creatievelingen, video strategen en media experts zorgen we voor online verbinding vanuit data, insights en creativiteit. Wij verbinden jouw merk met het juiste publiek. Precies op het juiste moment. Op de juiste kanalen!

Wie ben jij?

  • Je hebt al een aantal jaar ervaring als producer
  • Je kan commercieel denken, bent gedreven en houdt ervan om uitdagende doelen te stellen en die te behalen. Je bent creatief, houdt van een uitdaging en kan snel schakelen.
  • Je hebt veel eigen initiatief en weet je collega’s te enthousiasmeren
  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding
  • Je hebt minimaal 2-4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Je woont in omgeving Amsterdam
  • Je bent fulltime beschikbaar

Wat ga je doen?

Vanuit ons spiksplinternieuwe kantoor in Amsterdam produceer je onze video’s. Je zorgt dat draailocaties geregeld worden, maakt callsheets, planning, je onderhoudt contact met de klanten, gaat mee naar de draaidagen etc. Elke productie wordt tot in de puntjes door jou geregeld.

Wat bieden we jou?

Interesse?

Ben jij degene die wij zoeken? Neem snel contact op en mail naar marieke@frequin.tv.