Servero

Natuurlijk de lekkerste

Natuurlijk de lekkerste, daar staan we voor bij Servero. Maar nu ook de lekkerste bij de barbecue tafel? De nieuwe social campagne voor Servero is smaakmakend en inspireert voor nieuwe barbecuegerechten en side-dishes. Vergeet de standaard hamburger en ontdek barbecueën zonder vlees. 

Servero heeft FREQUIN gevraagd om mee te helpen met een nieuwe social campagne gericht op het zomerseizoen om te laten zien dat conserveer producten ook tijdens en op de barbecue een goede optie zijn. 

Natuurlijk de lekkerste, daar staat Servero voor. Elke dag op zoek naar een nieuwe manier om de producten nóg lekkerder, gebruiksvriendelijker en puurder te maken. 

Om de Servero zomercampagne een zomers gevoel te geven en het top of mind te maken bij de echte barbecue lovers, inspireren we de doelgroep met smakende gerechten die makkelijk thuis na te maken zijn. Wist je dat kidneybonen de basis zijn voor een heerlijke Mexicaanse vegaburger? We zetten Servero in de spotlight als de ideale barbecue partner, voor elk gezin!  

Waarom moeilijk doen, als het samen kan.