Jouw werkgeversmerk versterken?

Een social media campagne is dé oplossing!

Werf kandidaten met
employer branding video's

In 2020 is er veel veranderd op het gebied van recruitment. Sociale media is onmisbaar in huidige recruitment strategieën. Daarnaast heeft het thuiswerken er nog meer voor gezorgd dat het recruitmentproces veelal online verloopt. Kandidaten verwachten ook dat ze online een goed beeld krijgen van de organisatie. De inzet van video is hierbij onmisbaar. Met gerichte en attractieve advertenties op sociale media en Google-advertentiecampagnes werk je aan jouw employer branding en kom je direct in contact met de juiste potentiële kandidaten. Investeer in employer branding en vervul vacatures sneller, werf betere kandidaten en houdt je personeel langer vast. 

Voorbeelden van onze employer branding video’s

Video afspelen

BOUWMENSEN

Video afspelen

STIBBE

Video afspelen

KWS

Video afspelen

DAAN

Video afspelen

KPMG

Video afspelen

RAI

Video afspelen

Coca Cola

Video afspelen

CBo meilan

Video afspelen

allen&overy

Employer branding formats

Video afspelen

ONBOARDING
video

Wil je je werkgeversmerk versterken? Boost je employeer brand met aansprekende employer brand video’s.
Video afspelen

PORTRET
video

Bereik je doelgroep met echte verhalen van echte mensen. Een dag in het leven van een medewerker en zijn job. Alles wat de kandidaat aanspreekt komt langs. Perfect voor vacature sites en social campagnes!

Video afspelen

REPORTAGE
video

Boost je employer brand met korte social video’s. Bereik je doelgroep! Voor generatie Z is video geen nice to have meer, maar een must have.Nieuwsgierig geworden? Bekijk welke conversies je kunt behalen met employer branding video’s. 

Onze werkwijze

script

Elke vorm van videomarketing staat of valt met een goede strategie. Het start met het formuleren van een helder doel bijvoorbeeld het vervullen van een vacature, nieuw talent aantrekken of huidig personeel behouden. Vervolgens verwerken we alles uit in een script.

Opname

We werken volgens een script maar laten nog genoeg vrijheid voor creativiteit en spontane reacties. Het verhaal moet authentiek zijn. Echte mensen, echte medewerkers. Zij vertellen een echt verhaal en zijn bovendien het gezicht van je bedrijf.

montage

In de montage komt de video-productie past echt tot leven, samen met muziek en eventuele voice-over. Tijd voor de volgende stap!

marketing

Welk kanaal past bij jouw bedrijf? Eigen website, vacaturewebsites, videoplatforms of social media. En als je echt actief wil rekruteren voor een specifieke vacature: ga adverteren! Ook daar kunnen we je over adviseren.

Onze exclusieve pakketten

basic*

€1.495,-

Nu met gratis drone

advanced**

€3.450,-

Nu met gratis drone

PREMIUM***

Op aanvraag

Nu met gratis drone

Waarom

FREQUIN?

Met 15 jaar ervaring als videoproductiebedrijf weten wij als geen ander hoe we een goede branded content moeten maken. We hebben alles in huis voor effectieve contentcreatie voor arbeidsmarkt communicatie en recruitment. In onze projectteams combineren we recruitmentexpertise, creatie en marketing om de beste content te ontwikkelen voor jouw arbeidsmarktcampagnes. Laat ons jouw helpen om een authentiek en aantrekkelijk beeld van jouw bedrijf als (potentiële) werkgever te maken.

KLANTEN GEVEN ONS

5.0/5.0

5/5

Onze klanten aan het woord

“Naast dat ze goede video’s voor ons hebben gemaakt hebben ze ook heel succesvol de campagne uitgerold. Hier hebben wij veel conversies uit gehaald, doordat ze blijven optimaliseren. Wij blijven daarom nog graag met FREQUIN werken. Een echte aanrader!!”

Mae | NewFysic

“De samenwerking verliep professioneel, vakkundig en de sfeer was erg goed. Materialen zijn snel en compleet opgeleverd. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en de samenwerking en gaan deze zeker voortzetten!”

Livia | Servero

“Dankzij Frequin hebben we een zeer aansprekende bedrijfsfilm, welke we met grote regelmaat aan onze internationale relaties tonen.”

Naam referentie

Employer brandingvideo laten maken?

Laat je gegevens achter. We nemen binnen 24 uur contact met je op!

Employer branding is het proces waarbij je je organisatie promoot en daarmee een voorkeurspositie krijgt bij een specifieke doelgroep, jouw medewerkers en potentiële medewerkers. Employer branding video is niet meer weg te denken uit de wereld van vacatures, headhunters, recruitment en HR. 

Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van recruitmentvideo’s is het onze taak om jullie merkverhaal tot uiting te laten komen in een videoscript. Jullie vertellen het geheim achter het bedrijf, dan doen wij hetgeen waar we goed in zijn. Mochten jullie zelf al wilde ideeën hebben, brainstormen we daar graag met jullie over. Samen komen we dan tot het beste resultaat.

We doorlopen een aantal stappen. We werken eerst een concept uit en komen met verschillende voorbeelden waarvan we denken dat deze bij jullie merk en bedrijf past. Dan werken we een eerste concept uit met een passende prijs en heldere planning. Daarna volgt een script met een concrete verhaallijn & stijl. Deze informatie verwerken we in een draaiboek, ter voorbereiding voor de opnames. Hier staat precies in wat er wordt gefilmd, wanneer, en wie & wat daar voor nodig zijn. Daarna filmen we de scenes en maken een eerste opzet voor jou employer branding video. Er gaan verschillende versies over en weer, totdat er een versie ligt waar iedereen blij van wordt!

Video is perfect om op te vallen, een positief en onderscheidend beeld van jouw bedrijf te scheppen en intern te communiceren. Authenticiteit is hierbij key. We werken graag met echte mensen! Wij geloven dat oprechte verhalen het verschil maken. Zo krijg je content met echte impact. Creatief, waargebeurd en onderscheidend. Omdat het echt is raakt het ook echt de doelgroep en komen ze in beweging.

Dat hangt af van jouw wensen. Check hierboven ook de pakketten, dat geeft een goede indicatie voor de prijzen. Of bel even, dan kunnen we direct een goede prijsindicatie geven. Geheel vrijblijvend!

Het voordeel van employer branding is het versterken van je werkgeversmerk. Wat is je imago als merk? Met employeer branding video’s laad je jouw merk en ben je zichtbaar. Investeer in employeer branding en vervul vacatures sneller, werf betere kandidaten en houdt je personeel langer vast.

Zeker! Welk kanaal past bij jouw bedrijf? Eigen website, videoplatforms of social media. En welke content past daarbij? Wordt het 1 video of een serie die we maken voor social media. Zo ben je voor langere periode elke keer zichtbaar bij je doelgroep!  En als je echt actief wil rekruten voor een specifieke vacature: ga adverteren! Instagram, Youtube, LinkedInn. Ook daar kunnen we je over adviseren. 

Onze andere videoformats

Video afspelen

Bedrijfs
video

Overtuig jouw doelgroep met een unieke bedrijfsvideo. Nu tijdelijk met gratis drone beelden!

Video afspelen

ANIMATIE
video

Boost je employer brand met resultaatgerichte content voor arbeidsmarktcommunicatie.

Video afspelen

Socialmedia
video

Bereik je doelgroep met korte, pakkende, social media video’s.