HET voedingssupplement VOOR JOUW HUISDIER

KNALLENDE CONTENT.

Geschikt voor huisdieren

Oud en Nieuw is altijd een feestelijk moment. Maar voor huisdieren is dit moment allesbehalve prettig. Dat weten ze bij TS Animal Health maar al te goed. En daarom creëerden zij RESCUE PETS. Een natuurlijk voedingssupplement voor alle (huis)dieren. Het ontspant en stelt gerust in situaties die door het dier als niet prettig worden ervaren. Oud en nieuw is zo’n gelegenheid en daarom het moment om het product onder de aandacht te brengen en in te spelen op de behoefte van de doelgroep.

START DIE CAMPAGNE.

En zorg voor vuurwerk

Een aandachtstrekkende Facebookadvertentie, een uitlegvideo voor op de landingspagina en als klap op de vuurpijl fotografie voor de displays in winkels. Door gebruik te maken van verschillende content op de juiste kanalen, op het juist moment zorgden we binnen no-time voor vuurwerk op de kanalen. Resultaat!

Winning content

CONCREET.

KNALLEND HET NIEUWE JAAR IN

Knallers zijn leuk, maar wat heeft het opgeleverd? Wij produceerde een campagne die geleidt heeft tot meer brand awareness, meer traffic naar de website en stijging in verkoopcijfers! 

 

Benieuwd naar wat jij kan halen?

ALL IT TAKES! Dat is waar wij voor staan. Neem contact op met Marieke en we komen zo snel als mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook

GIFJES_FUNDA_FREQUIN
NEWFYSIC-BEKIJK-OOK-2
BEAUMONT-FOTO-GIF