Social Media Management

Er is geen betere manier om met je publiek te connecten dan via social media. Wij weten precies hoe je dat doet. 

Analyse en advies

Iets met social doen’ is leuk, maar we willen impact maken. Daarom brengen we jouw belangrijkste doel in kaart en analyseren de social kanalen. Wil je meer binding met je volgers, extra traffic naar je website of gewoon keiharde conversies? Dat is belangrijk om te weten voordat we beginnen met het maken van goede content. Alles begint met een goede analyse en een advies. 

Contentplan

Alleen met een ijzersterk plan kunnen we de online zichtbaarheid van jouw merk of organisatie vergroten. Daarom maken we een nieuwe huisstijl die past bij jouw merk en voeren deze door in alle social uitingen. Zo creëren we eenheid, herkenning en professionaliteit. Daarnaast maken we een social media kalender, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. 

Content

We verversen regelmatig de videocontent. Daarnaast gaan onze fotografen voor jou op pad om de mooiste content voor deze social posts te schieten. Alles om relevant te blijven voor jouw publiek.

Advertising campagne

Onze online marketing specialisten weten hoe we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken. Die vette content moet natuurlijk wel gezien worden. Samen bepalen we de strategie voor social media campagnes en zorgen we ervoor dat de gemaakte doelstellingen worden behaald.

Social media beheer 

Van plannen, bedenken en realiseren tot de webcare; wij nemen alles van je over. Dan hoef je je daar niet meer druk over te maken. Wanneer wat online komt, vind je in de maandelijkse social media kalender. Deze maken we aan de hand van jullie input. Daarnaast zorgen we ervoor dat we het gesprek aan gaan met jouw doelgroep. Laat die antwoorden op vragen en reacties maar aan ons over!

Resultaten

Iedere maand valt er een rapportage op de digitale mat. Met keiharde cijfers kun je zien dat we weer een stapje dichter bij het doel zijn. Deze resultaten gebruiken wij om te blijven optimaliseren en vernieuwen, zodat we optimaal kunnen connecten met jouw doelgroep. Met de juiste content, precies op het juiste moment.

Benieuwd naar wat jij kan halen?

ALL IT TAKES! Dat is waar wij voor staan. Neem contact op met Annette en we komen zo snel als mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.