Studio Frequin

FREQUIN biedt een full service, volledig COVID-19 proof filmstudio met draaiklare set ups voor jouw kook-, mode-, of zakelijke livestream videos. De verschillende studios zijn ingericht met een kant-en-klaar uitgelichte keuken, catwalk en greenscreen studio. Allemaal voorzien van de meest moderne camera- en opname-apparatuur. Het is mogelijk om de opnames direct uit te zenden op TV of via een online livestream.

De studio is geheel uitgerust met eigen visagie, verschillende kleedruimtes en douches. Ook is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig op het eigen afgesloten terrein.

Facilities

Benieuwd naar alle voordelen? De content die we kunnen maken of wat de studio voor jullie kan betekenen? Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rijtje:

Geheel corona proof in onze eigen studio en met de beste technologie verzorgen wij de perfecte livestream. Met de nodige maatregelen bieden we jou de oplossing voor geannuleerde events en grote bijeenkomsten. Zo wordt je evenement toch toegankelijk voor je publiek tegen een relatief kleine investering. Via een livestream kunnen mensen vragen stellen, suggesties doorgeven en reageren op eventuele vragen. Wij denken graag met je mee om jouw evenement te streamen op diverse platformen.

Food video’s zijn hot. Met alle recepten en inspiratie die je online kunt vinden is koken een grote hobby van de gemiddelde Nederlander. Wist je dat (naast kattenfilmpjes) kookvideo’s één van de meest bekeken video content op het internet is? Ze zijn kort, snappy en hebben niet altijd geluid nodig. Het eindresultaat geeft een gevoel van tevredenheid. In onze FREQUIN kookstudio kunnen we in één dag meerdere video’s opnemen van hoge kwaliteit zodat je even vooruit kan! 

Zet één specifiek product in de spotlight en val op. Perfect voor op je YouTube kanaal, website of online advertenties. In één dag kunnen we in de FREQUIN studio meerdere productvideo’s opnemen zodat je genoeg op de plank hebt liggen voor de aankomende periode.

Een onderwerp wat lastig uit te leggen valt? Met een explainer of how-to video vertellen we eenvoudig je product of dienst uit. Met een how-to video maak je het persoonlijk en duidelijk, voor je medewerkers of voor de consument. Alles ter ondersteuning van je product of dienst!

Lichten aan en draaien maar! Onze kant-en-klaar uitgelichte catwalk studio is direct klaar voor gebruik en is geheel uitgerust met een eigen visagie, verschillende kleedruimte en douches. Slechts één schuifbeweging van een reeks nieuwe fashion video’s verwijderd. 

Bijzondere campagnes, onvergetelijke koffie.