INSPIREREN MET VIDEO CONTENT

VIDEOMARKETING.

Ralph de Kok inspireert met Optigrill

Consumenten inspireren over de mogelijkheden van OptiGrill Elite met leuke content? We doken de keuken in met grillmaster Ralph de Kok voor de lekkerste recepten! 

KOKEN-RALPH-KOK-TEFAL

VERGROTEN VAN BRAND AWARENESS.

Met grill master Ralph de Kok

In opdracht van Amsterdam’s Creative Agency Brands & Stories produceerden we verschillende recept video’s met chef grillmaster Ralph de Kok om de brand awareness van de TefalGrill te vergroten.

Winning content

GESCHIKT VOOR ELKE KOOKLIEFHEBBER.

Doeltreffende video's!

Kook video’s, de manier om je product of dienst op een vriendelijke manier doeltreffend aan de man te brengen. In deze video‘s laat Ralph zien hoe je heerlijk kunt grillen met de Tefal OptiGrill: courgette ratatouille, de lekkerste kipsalade, steak sandwich, gegrilde gamba’s ingerold in basilicum en serrano ham. Alles komt aan bod voor een heerlijke maaltijd! Met de video’s laten we zien dat je met de OptiGrill van Tefal gemakkelijk en snel heerlijke gerechten kunt maken. Geschikt voor elke kookliefhebber!

Benieuwd naar wat jij kan halen?

ALL IT TAKES! Dat is waar wij voor staan. Neem contact op met Marieke en we komen zo snel als mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook