Video Creative

Ben jij helemaal thuis is in de wereld van social en digital content? Wij zoeken per 1 oktober een VIDEO EDITOR/VIDEOGRAAF (fulltime) die staat te springen om aan te slag te gaan met video content!

Wie zijn wij?

FREQUIN is een Content Marketing Bureau met een voorliefde voor video. Wij combineren strategie, content creatie en social advertising. Een one-stop-shop voor content creatie tot campagnebeheer, alles onder één dak! Met een team van creatievelingen, video strategen en media experts zorgen we voor online verbinding vanuit data, insights en creativiteit. Wij verbinden merken met het juiste publiek. Precies op het juiste moment. Op de juiste kanalen!

Wie ben jij?

Als video creative bij FREQUIN ben je verantwoordelijk voor concept, camera, editing en oplevering. Je komt met vernieuwende ideeën en blaast ons omver met je creaties. Je komt terecht in een creatief team en gaat aan de slag voor diverse opdrachtgevers waarbij je elke dag weer met iets anders aan de slag gaat vanuit ons kantoor in Amsterdam.

– Je hebt relevante ervaring als video editor/videograaf
– Je weet hoe je met een DSLR camera moet omgaan
– Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
– Adobe Premiere Pro kent geen geheimen voor je
– Je hebt affiniteit met video en social media
– Je hebt gevoel voor stijl, ontwerp en design
– Je bent leergierig en zelfstandig. Je vindt het leuk om alleen op pad te gaan met een camera!

Wat ga je doen?

Jij denkt concepten uit, je filmt en je maakt je eigen edits. Je hebt een hele afwisselende baan, de ene dag neem je een how-to video op en de andere dag ga je aan de slag met social video’s. Je gaat voor kwaliteit, maar weet ook om te gaan met strakke deadlines.

Wat bieden we jou?

Interesse?

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur snel je motivatiebrief en CV naar marieke@frequin.tv en wie weet ben jij onze nieuwe video creative!