Wierda & Partners

Uw vermogen. Onze zorg. Ons vak.

Natuurlijk sta je af en toe stil en denk je aan de toekomst. Er is vast ooit een moment geweest dat je toen overwoog om je vermogen te gaan beleggen, maar uiteindelijk beslis je toch dat dit niet het juiste moment is omdat je er nog te weinig tijd voor hebt. Wierda en Partners Vermogensbeheer heeft daar de oplossing voor. Zij nemen het beleggingsproces uithanden, waardoor jij meer vrije tijd hebt voor iets anders

Aan ons de vraag om een nieuwe TV commercial te produceren om de wat oudere doelgroep zo goed mogelijk te bereiken. Om dit te doen moeten we de doelgroep zijn behoeften en wensen in kaart brengen, zodat we daarop konden inspelen met de commercial. Waarom zouden zij willen beleggen en wanneer zouden ze dat uithanden willen laten nemen?

 Tijdens ons onderzoek kwamen wij erachter dat de primaire behoefte van deze doelgroep is dat ze zorgeloos kunnen genieten door hun vermogen veilig achter te laten bij een betrouwbare vermogensbeheerder. Het is het type dat graag buiten is, actief is en zich jonger voelt en er uitziet dan dat ze daadwerkelijk zijn. In hun vrije tijd gaan ze graag op vakantie, houden van vrijheid en natuur.

Al deze kenmerken hebben we verwerkt in onze videocommercial. We maakten een commercial om het gevoel neer te zetten en de doelgroep aan te spreken.

Wij ontzorgen u. We zorgen dat u lekker kunt genieten, wij zorgen voor uw vermogen. Wierda en Partners Vermogensbeheer, Uw vermogen. Onze zorg. Ons vak. 

Wierda en Partners Vermogensbeheer

Waarom moeilijk doen, als het samen kan.