Welcome to the family.

Hoi! Wij zijn FREQUIN. En om maar meteen met de deur in huis te vallen: We. Love. Content. 

Lang, kort, shiny, spectaculair, informatief, verrassend… We kunnen er geen genoeg van krijgen. Onze liefde voor content is grenzeloos. Het gaat zo diep dat het onze missie is geworden om alledaagse content de liefde en aandacht te geven die het verdient en de slimme push om het te laten presteren.

Bij FREQUIN geloven we in de kracht van goede content het hele jaar door over alle kanalen heen. Content bepaalt wie je bent als merk en heeft de power om de groei van je business te versnellen. Wij zorgen ervoor dat je er elke dag cool uitziet. Wij beloven Freakin’ good Frequent content, want voor ons is content marketing geen campagne maar een commitment.

We helpen al meer dan 15 jaar merken hun verhaal te vertellen middels opvallende branded content, altijd slim geproduceerd. Met een team van 15 creatievelingen staan we 24/7 klaar om mooie producties te draaien. We zijn een familie, een team. Iedere dag zorgen we voor vette campagnes. Met elkaar, met het team, maar ook met jou!

FREQUIN. Making every piece of content count.

Louis

Founder & Managing Director

Barbara

Founder & Managing Director

Carlijn

Executive Producer

Marieke

Producer

Annette

Social Media Manager

RAMON

HEAD OF CONTENT

Ready for Freakin' good Frequent content? 🚀

Wil jij ook het verschil maken en opvallen met dagelijkse content? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

doppio content marketing door Frequin