Video

De kracht van een goede video is voor ons al lang geen geheim meer. Wil je een vette video of videoreeks zonder online advertising, die inhoudelijk en creatief klopt? Gaan we regelen voor je. Van een grote commercial, bedrijfsfilm, promotiefilm, productvideo of videoregistratie, bij FREQUIN doen we dit allemaal in house. Lights on, camera, action! 

Commercial

Online of voor tv. En nu horen we je denken; een commercial voor televisie? Is dat niet ouderwets? Absoluut niet. Ook vandaag heeft televisie nog een enorm potentieel.

Bedrijfsvideo

Het verhaal van jouw bedrijf of organisatie, vertelt op een overtuigende manier. Laat jouw corporate identity schitteren op beeld.

Promotiefilm

Laat jouw merk of product opvallen! We ontwikkelen meerdere versies van jouw film zodat je ze op al je kanalen in kunt zetten; je website, nieuwsbrief, social kanalen, presentatie of YouTube.

Productvideo

Net even een tikkeltje anders dan de promotiefilm, want met een productvideo zetten we één specifiek product in de spotlight. Je valt dus op. Perfect voor op je YouTube kanaal, video op je website of online advertenties. 

In één dag kunnen we in de FREQUIN Studio meerdere productvideo’s opnemen zodat je genoeg op de plank hebt liggen voor de aankomende periode.

Benieuwd naar wat jij kan halen?

ALL IT TAKES! Dat is waar wij voor staan. Neem contact op met Marieke en we komen zo snel als mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.