Jouw donatie kan levens redden

CROSSMEDIAAL.

Van campagne tot collectebus

Er zijn zo’n 600 verschillende spierziekten. Sommige zijn dodelijk, sommige erfelijk, en allemaal hebben ze een verlammend effect op de spieren en dus op het hele lichaam. En dus op je hele leven. Daarom helpt het Spierfonds!

KRACHTIGE EMOTIES.

Het juiste beeld en gevoel in een video

Tegenslagen van een kind hebben een grote impact op de moeder. Zo ook voor Jenny toen zij hoorde dat haar dochter een spierziekte heeft. In de campagne video deelt Jenny haar verhaal met ons, ingrijpend en met emoties.

ONLINE EN TRADITIONEEL.

Ter promotie van de collectieweek maakten we verschillende video’s voor de collecteweek waarin het verhaal van Jenny en Isa een hoofdrol speelt. De video’s werden online getoond en op de televisie uitgezonden. Ook maakten we een radio spot om ook op de radio de collecteweek onder de aandacht te brengen.

GEEF AAN DE COLLECTANT.

Online zichtbaarheid op het juiste moment voor Spierfonds

Tijdens de collecteweek van 6 t/m 12 september collecteren vele vrijwilligers door het hele land voor de strijd tegen spierziekten. Mede dankzij deze collecte kunnen we veel nieuwe onderzoeken naar spierziekten financieren. Ook in 2020 gaan we er weer tegenaan. Geef aan de collectant of op www.spierfonds.nl.

WAT SPIERFONDS OVER ONS ZEGT

Lorum ipsum
Lorum ipsum
Lorum ipsum

Floor Bökkerink | Prinses Beatrix Spierfonds

Benieuwd naar wat jij kan halen?

ALL IT TAKES! Dat is waar wij voor staan. Neem contact op met Annette en we komen zo snel als mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook

BEACHLIFE-COLLECTIE
BEACHLIFE-COLLECTIE
BEACHLIFE-COLLECTIE