Sporten, gamen en plezier!

ONLINE ADVERTISING.

Het Fortnite zomerkamp is het eerste zomerkamp in Nederland waarin gamen en bewegen met elkaar gecombineerd wordt. Maar een nieuw en onbekend kamp op de markt brengen doe je niet zomaar. Wij zijn de uitdaging aangegaan en hebben de kans gegrepen om dit merk goed op de markt te positioneren. 

Social
Strategie.

Advertenties op maat, Met als hoofddoel tickets verkopen. Een nieuw kamp, daar moet je natuurlijk eerst wat meer over vertellen. En al helemaal als je je kind er een paar dagen achterlaat. 

Winning content

Doeltreffend.

Met een Cost per Sale van 16% verliepen de Facebook advertenties uitstekend. In een korte tijd zijn we erin geslaagd 52 kampkaarten en 21 dagkaarten te verkopen. Deze insights en berg aan data maakt het verkopen van Fortnitekampen 2021 makkelijker en nog gerichter. Wij zijn erbij! 

WAT FORTNITEkampen
OVER ONS ZEGT.

Toen wij FREQUIN vroegen samen te werken bij de campagne van Fortnitekampen.nl, schakelden ze direct. Vanuit zelfgemaakte content uit een heldere advertentiestrategie wierf FREQUIN inschrijvingen voor het kamp. De snelle en duidelijke communicatie, inhoudelijke kennis en de uiteindelijke 16% CPS maakte de samenwerking een groot succes. Dankjewel en tot het volgende kamp!

Wesley Thomas | Owner Fortnitekampen

DOELTREFFEND.

Het resultaat? Genoeg verkochte tickets om het kamp te laten doorgaan. Met drie gevulde kampen, verspreid over 11 dagen, was het Forntiekamp 2020 een succes. Op naar volgend jaar!  

SAMEN ONLINE
SUCCES BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.