Sporten, gamen en plezier!

ONLINE ADVERTISING.

Van idee naar campagne

Het Fortnite zomerkamp is het eerste zomerkamp in Nederland waarin gamen en bewegen met elkaar gecombineerd wordt. Maar een nieuw en onbekend kamp op de markt brengen doe je niet zomaar. Wij zijn de uitdaging aangegaan en hebben de kans gegrepen om dit merk goed op de markt te positioneren. 

SOCIAL STRATEGIE.

Het opzetten van de perfecte customer journey

Advertenties op maat, Met als hoofddoel tickets verkopen. Een nieuw kamp, daar moet je natuurlijk eerst wat meer over vertellen. En al helemaal als je je kind er een paar dagen achterlaat. 

Winning content

Doeltreffend.

Een Cost Per Sale van 16%

Met een Cost per Sale van 16% verliepen de Facebook advertenties uitstekend. In een korte tijd zijn we erin geslaagd 52 kampkaarten en 21 dagkaarten te verkopen. Deze insights en berg aan data maakt het verkopen van Fortnitekampen 2021 makkelijker en nog gerichter. Wij zijn erbij! 

Bereik
434k
Bezoekers
104K
COST PER SALE
16%

DOELTREFFEND.

Drie gevulde kampen door online sales

Het resultaat? Genoeg verkochte tickets om het kamp te laten doorgaan. Met drie gevulde kampen, verspreid over 11 dagen, was het Forntiekamp 2020 een succes. Op naar volgend jaar!  

WAT FORTNITE KAMPEN OVER ONS ZEGT

Toen wij FREQUIN vroegen samen te werken bij de campagne van Fortnitekampen.nl, schakelden ze direct. Vanuit zelfgemaakte content uit een heldere advertentiestrategie wierf FREQUIN inschrijvingen voor het kamp. De snelle en duidelijke communicatie, inhoudelijke kennis en de uiteindelijke 16% CPS maakte de samenwerking een groot succes. Dankjewel en tot het volgende kamp!

Wesley Thomas | Owner Fortnitekampen

Benieuwd naar wat jij kan halen?

ALL IT TAKES! Dat is waar wij voor staan. Neem contact op met Annette en we komen zo snel als mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook