FORTNITE

Sporten, gamen en plezier!

Het Fortnite zomerkamp is het eerste zomerkamp in Nederland waarin gamen en bewegen met elkaar gecombineerd wordt. En dat allemaal in de sfeer van Fortnite. Drie dagen lang gegarandeerd plezier! 

Een nieuw en onbekend kamp op de markt brengen doe je niet zomaar. Hier was een online campagne met als keiharde doelstelling ‘kaarten verkopen’ geen overbodige luxe. Wij zijn de uitdaging aangegaan en hebben de kans gegrepen om dit merk goed te positioneren. 

We maakten advertenties en deelden deze content op de tijdlijn. Allemaal met als hoofddoel, het kamp onder de aandacht te brengen bij een hele specifieke doelgroep. Namelijk ouders van kinderen in de leeftijdscategorie van het kamp. We maakten een geheel nieuwe campagne aan waarbij we eerst de USP’s van het Fortnite Kamp kenbaar maakten. Een nieuw kamp, daar moet je natuurlijk eerst wat meer over vertellen. En al helemaal als je je kind er een paar dagen achterlaat. Door gebruik te maken van een uitgewerkte customer journey zorgden we ervoor dat de ticket knop uiteindelijk werd ingedrukt en de kampen gevuld werden.  

Het resultaat? Genoeg verkochte tickets om het kamp te laten doorgaan. Met drie gevulde kampen, verspreid over 11 dagen, was het Forntiekamp 2020 een succes. Op naar volgend jaar! 

Toen wij FREQUIN vroegen samen te werken bij de campagne van Fortnitekampen.nl, schakelden ze direct. Vanuit zelfgemaakte content uit een heldere advertentiestrategie wierf FREQUIN inschrijvingen voor het kamp. De snelle en duidelijke communicatie, inhoudelijke kennis en de uiteindelijke 16% CPS maakte de samenwerking een groot succes. Dankjewel en tot het volgende kamp!

Fortnite zomerkamp

Waarom moeilijk doen, als het samen kan.