Gratis
Quickscan!

Ben je benieuwd hoe je nog meer uit jouw online kanalen kunt halen? Ontdek welke kansen jij nog laat liggen met onze GRATIS quickscan. We nemen jouw social media kanalen onder de loep en je ontvangt een gratis advies waar je echt iets aan hebt! 

Vraag nu een
Gratis quickscan aan!

Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend een gratis Quickscan voor jouw website en social media kanalen.

Waarom
QUICKSCAN?

Vraag nu een GRATIS QUICKSCAN aan voor jouw social media kanalen en website! Wil jij beter gevonden worden, maar weet je niet hoe je hier aan begint? Of ben je voor je gevoel al goed op weg, maar wil je weten waar de verbeterpunten liggen? Je ontvangt van ons een advies waar je echt iets aan hebt. Het advies bevat een aantal quick wins waar je snel effectieve stappen mee kunt zetten in jouw online marketing strategie. Onze quickscan is een op maat gemaakt document en ontvang je binnen een paar dagen na aanvraag.

Vrijblijvend advies

Advies over je website tot je social media kanalen.

Er zijn tal van mogelijkheden om je bedrijf te laten groeien. Maar wat werkt het beste voor jouw bedrijf: video, foto, animatie, Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat of toch TikTok? Vraag nu een gratis Quickscan aan en ontvang een vrijblijvend advies over het inzetten van jouw social media kanalen.

Let’s connect!

Met een team van creatievelingen, video strategen en media experts zorgen we voor online verbinding met jouw doelgroep vanuit data, insights en creativiteit. Van content strategie, content productie, content creatie en content distributie. Alles onder één dak!

Wat onze klanten zeggen

“Naast dat FREQUIN goede video’s voor ons hebben gemaakt, hebben ze heel succesvol de campagne uitgerold. Hier hebben wij veel conversies uit gehaald, doordat ze blijven optimaliseren. Wij blijven daarom nog graag met FREQUIN werken. Een echte aanrader!!”

MAE | Newfysic

“De samenwerking verliep professioneel, vakkundig en de sfeer was erg goed. Materialen zijn snel en compleet opgeleverd. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en de samenwerking en gaan deze zeker voortzetten!”

livia | servero

DATA X CONTENT = RESULTAAT.

direct-hit_1f3af

Content Strategie

clapper-board_1f3ac

Content productie

growing-heart_1f497 (1)

Content Creatie

money-bag_1f4b0

social advertising

Ja, de Quickscan is helemaal gratis! We helpen je graag verder groeien als bedrijf en kijken mee naar misschien wel nieuwe en verrassende mogelijkheden. 

Met de Quickscan bekijken we je website en je social media kanalen. Je ontvangt een advies over de inzet van jullie huidige kanalen en content. Hoe scoort de content? Sluit de content aan op jullie doelgroep? Wordt er voldoende, of misschien te veel informatie vrijgegeven? In de Quickscan nemen we een lange termijn advies mee, maar komen we ook met Quick-wins waar je snel en eenvoudig stappen kunt zetten binnen jouw online marketing strategie.

Na je aanvraag word je gebeld op het telefoonnummer dat je op het formulier hebt achtergelaten. Samen met één van onze online marketing specialisten bespreken jullie de doelstellingen, uitdagingen en andere belangrijke vraagstukken. Op deze manier kunnen we je van een complete Quickscan voorzien die je een paar dagen later ontvangt als PDF versie via de mail.

Zeker! De Quickscan is geheel vrijblijvend. Soms is het juist fijn om een second opinion te ontvangen van andere specialist. Vervolgens kun je zelf aangeven of je onze aanbevelingen met het huidige bureau oppakt, of dat je onze hulp hierbij kunt gebruiken.

Nee, je hoeft niet met ons samen te werken. Wel geven we je adviezen over hoe jij je digitale marketing strategie beter kunt inzetten en hoe we daarbij kunnen helpen door middel van content creatie. Mocht je met ons een samenwerking willen aangaan, dan zullen we na de gratis Quickscan een offerte op maat voor je maken waarbij je korting krijgt op de eerste maand van ons content abonnement.