Henri Willig

The Story of Edam Cheese

Zeg je Edam, dan zeg je kaas. Er is nu is er een plek waar het verhaal van Edammer kaas wordt verteld: de Story of Edam Cheese. Om van de experience een echte totaalbeleving te maken moest er videobeeld aan worden toegevoegd. En dat doen we maar al te graag. 

The Story of Edam Cheese is een nieuwe experience in Edam, gebouwd door Henri Willig. Bezoek de experience en wordt meegenomen in de roemrijke geschiedenis van de Edammer kaas en kom van alles te weten over het kaasje van vroeger en van nu. Een leuk uitje voor jong en oud!

Aan FREQUIN de opdracht om beleving toe te voegen aan de experience. In opdracht van Ric Berretty Experience Concepts produceerden we meerdere video’s, waaronder een multi screen presentatie. Een splitscreen commercial met beelden van vroeger en nu, tot het filmen van kaasmaken op de traditionele manier, in traditionele klederdracht. Een productie die tot in detail is uitgewerkt. En met heel veel liefde gemaakt. 

Benieuwd geworden naar de experience? Snappen we! De experience is geschikt voor jong en oud en te bezoeken in, je raadt het al, Edam!

Waarom moeilijk doen, als het samen kan.