FEEL THE FIT!

Feel the fit!

Oneindig variëren met verschillende setjes en meerdere collecties. Elke zomer komt Beachlife met een collectie die oneindig kan worden vastgelegd. Tijdens het jaarlijkse fotoshoot moment zorgen we als video partner voor nieuwe video’s die het hele jaar door ingezet kunnen worden ter promotie van de nieuwste collectie.

Video afspelen over FREQUIN Beachlife

All year round content

In een paar dagen tijd maken we op de meest schitterende locaties all-year-round content voor de social media kanalen in alle formaten, voor de website, de nieuwsbrief en voor narrowcasting.

FREQUIN Beachlife social content

Zichtbaar zijn met dagelijkse content

Video zorgt voor meer betrokkenheid. De combinatie van beeld, geluid en tekst versterkt je boodschap. Zichtbaar zijn met dagelijkse content in de vorm van video zorgt voor een hogere betrokkenheid bij de doelgroep. Meer dan 65% van de videoweergaven op social media is via mobiele apparaten, het is dus wel belangrijk dat het juiste formaat wordt gebruikt. Voor Beachlife zorgen we er daarom altijd voor dat de video’s zo worden opgenomen dat we meerdere varianten kunnen maken in verschillende formaten.

FREQUIN Beachlife