High Studios

Get your high again

Hoe zorg je ervoor dat content mensen in beweging zet? Maar dan ook écht in beweging. Tot zweten aan toe. Wij zorgden ervoor dat menig Amsterdammer na de corona crisis geen excuses meer had. Zo kon niemand meer om de nieuwe videocampagne van High Studios heen.   

High Studios vroeg FREQUIN om een video en social campagne te ontwikkelen om Amsterdam weer aan het sporten te krijgen na de corona crisis. 

Met vier verschillende locaties en mogelijkheid tot outdoor lessen word je conditie tijdens een sportles bij High Studios behoorlijk op de proef gesteld. Volg een les en verbrand daarna nog urenlang calorieën. 

We maakten doeltreffende video content waardoor je letterlijk en figuurlijk weer in beweging komt. Met de verschillende campagnes, gericht op man en vrouw en ingericht naar de specifieke customer journey maakten we High Studios weer top of mind bij de doelgroep.

De video’s hebben de gehele maand juli gedraaid op Facebook en Instagram naar aanleiding van het heropenen van de sportscholen. Heb jij de advertentie gezien? Je bent voor ons geen onbekende!High Studios

Waarom moeilijk doen, als het samen kan.