Getting your high!

Online Advertising.

Van product naar campagne

Sporten is meer dan alleen je groepsles volgen. Bij High Studios gaat het om de totaalbeleving. Volg een les van 45 minuten en je conditie wordt behoorlijk op de proef gesteld. FREQUIN ging aan de slag met een splinternieuwe content strategie om High Studios onder de aandacht te brengen in Amsterdam. 

Social strategie.

Het opzetten van de perfecte funnel

We ontwikkelden een social strategie voor de verschillende abonnementsvormen en voor het branden van de High Community. We keken kritisch naar de teksten en beelden. Met altijd in ons achterhoofd: hoeveel zin hebben we in een sportles na het zien van deze advertentie? We maakten verschillende funnels aan waarbij de doelgroep geheel wordt meegenomen in de customer journey van High Studios. Advertenties op maat, met HIGH resultaten!

Winning content

Doeltreffend.

Een conversie van maar liefst 5.01%

Met speciale landingspagina’s om het achterlaten van een conversie makkelijker te maken. De aankopen van High Studios schoten de lucht in en ook in het aantal volgers was (en is nog steeds) een stijgende lijn te zien! 

Bereik
94k
Bezoekers
1566 (1.74%)
Directe aankopen
80 (5.01%)

WAT HIGH STUDIOS OVER ONS ZEGT

High Studios heeft zo een fijne samenwerking met FREQUIN! Ze denken in alles mee wat we doen. FREQUIN heeft videos voor ons gemaakt en ze runnen onze online campagnes, met resultaat! Sinds we met FREQUIN werken schakelen we veel sneller tussen campagnes en zie je dat de campagnes ook beter de doelgroep bereiken. Ook is het contact heel goed, we hebben veel contact over alle campagnes en dat werkt heel fijn en snel!

Julia van Alem | High Studios

Benieuwd hoe jij online kan groeien?

ALL IT TAKES! Dat is waar wij voor staan. Neem contact op met Annette en we komen zo snel als mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook