Getting your high!

Online advertising

Sporten is meer dan alleen je groepsles volgen. Bij High Studios gaat het om de totaalbeleving. Volg een les van 45 minuten en je conditie wordt behoorlijk op de proef gesteld. FREQUIN ging aan de slag met een splinternieuwe content strategie om High Studios onder de aandacht te brengen in Amsterdam. 

Social
Strategie.

We ontwikkelden een social strategie voor de verschillende abonnementsvormen en voor het branden van de High Community. We keken kritisch naar de teksten en beelden. Met altijd in ons achterhoofd: hoeveel zin hebben we in een sportles na het zien van deze advertentie? We maakten verschillende funnels aan waarbij de doelgroep geheel wordt meegenomen in de customer journey van High Studios. Advertenties op maat, met HIGH resultaten!

Winning content

Doeltreffend.

Met speciale landingspagina’s om het achterlaten van een conversie makkelijker te maken. De aankopen van High Studios schoten de lucht in en ook in het aantal volgers was (en is nog steeds) een stijgende lijn te zien!

WAT HIGH STUDIOS
OVER ONS ZEGT.

High Studios heeft zo een fijne samenwerking met FREQUIN! Ze denken in alles mee wat we doen. FREQUIN heeft videos voor ons gemaakt en ze runnen onze online campagnes, met resultaat! Sinds we met FREQUIN werken schakelen we veel sneller tussen campagnes en zie je dat de campagnes ook beter de doelgroep bereiken. Ook is het contact heel goed, we hebben veel contact over alle campagnes en dat werkt heel fijn en snel!

Julia van Alem | High Studios

SAMEN ONLINE
SUCCES BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.