VIDEO VOOR JOUW BEDRIJF?

Méér dan 200 bedrijven gingen je voor!

Een wervende bedrijfsfilm
binnen twee weken?

Overtuig jouw doelgroep met een unieke video voor jouw bedrijf en zorg voor zichtbaarheid! Een bedrijfsvideo is een sterk communicatiemiddel om het verhaal van jouw bedrijf over te brengen aan de doelgroep. In een korte bedrijfsfilm wordt duidelijk wat jullie bedrijf uniek en bijzonder maakt en waarom potentiële klanten, werknemers of opdrachtgevers juist voor jullie moeten kiezen.

Ook een bedrijfsvideo? Laat je gegevens achter!

Ook een video voor jouw bedrijf?

Laat je gegevens achter. We nemen binnen 24 uur contact met je op!

Voorbeelden van onze bedrijfsfilms

Video afspelen

FOTB

Video afspelen

RHP

Video afspelen

Cultilene

Video afspelen

Aartsen

Video afspelen

IHSC

Video afspelen

HAVECON

Video afspelen

Gassan

Video afspelen

viande durable

Video afspelen

Wierda

Waarom
Frequin?

KLANTEN GEVEN ONS

5.0/5.0

5/5

Met 15 jaar ervaring als videoproductiebedrijf weten wij als geen ander hoe we een goede bedrijfsvideo moeten maken. We nemen alles uit handen en gaan voor het beste resultaat. Met een vaste prijs en binnen 14 dagen wordt jouw nieuwe bedrijfsvideo opgeleverd. Zo weet je precies waar je aan toe bent! Natuurlijk zorgen we er ook voor dat je de juiste formaten krijgt zodat je de bedrijfsvideo ook kunt delen op je social media kanalen. Vraag nu jouw bedrijfsvideo aan en ontvang tijdelijk gratis drone opnamen!

Onze klanten aan het woord

“Naast dat ze goede video’s voor ons hebben gemaakt hebben ze ook heel succesvol de campagne uitgerold. Hier hebben wij veel conversies uit gehaald, doordat ze blijven optimaliseren. Wij blijven daarom nog graag met FREQUIN werken. Een echte aanrader!!”

Mae | New Fysic

“De samenwerking verliep professioneel, vakkundig en de sfeer was erg goed. Materialen zijn snel en compleet opgeleverd. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en de samenwerking en gaan deze zeker voortzetten!”

Livia | Servero Nederland

“Dankzij Frequin hebben we een zeer aansprekende bedrijfsfilm, welke we met grote regelmaat aan onze internationale relaties tonen.”

 

 

Henk | Havecon

We nemen alles uit handen! Na een intake gesprek en aan de hand van ons briefings document werken we het script uit. Daarna gaan we aan de slag en wordt alles voorbereid voor een superstrakke draaidag. De regisseur en cameraman komen samen langs op locatie en zorgen voor de mooiste video opnames. In de montage komt de video pas echt tot leven samen met muziek en/of een voice-over. 

Start tot oplevering kan binnen 2 weken. We werken volgens vaste protocollen en hebben alles in huis. Daarom kunnen we snel schakelen.  

Wij zijn ervaren filmmakers en zullen jou aan de hand nemen om jouw merkverhaal om te zetten naar een sterk script. Elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal. Aan ons de taak om dit verhaal op een sterke manier over te brengen en je klant te overtuigen. Videoproductiebedrijf FREQUIN heeft jarenlange ervaring met het maken van corporate video’s. Wij denken graag met je mee en adviseren je over hoe je potentiële klanten kan aantrekken.

We doorlopen een aantal stappen. We werken eerst een concept uit en komen met verschillende voorbeelden waarvan we denken dat deze bij jullie merk en bedrijf passen. Daarna volgt een script met een concrete verhaallijn en stijl. Deze informatie verwerken we in een draaiboek, ter voorbereiding op de opnames. Hier staat precies in wat er wordt gefilmd, wanneer en wie en wat daar voor nodig zijn. Daarna filmen we de scenes en maken een eerste opzet voor jouw bedrijfsvideo. Er gaan verschillende versies over en weer, totdat er een versie ligt waar iedereen blij van wordt! En daarnaast zorgen we dat jouw video wordt geplaatst op de juiste kanalen.

Dat hangt af van jouw wensen. Check hierboven ook de pakketten, dat geeft een goede indicatie voor de prijzen. Heb je specifieke wensen, neem dan even contact op dan kunnen we direct een goede prijsindicatie geven. Geheel vrijblijvend!

Een bedrijfsfilm is dé manier om je bedrijf te presenteren aan de buitenwereld. Je laat zien hoe het er in je bedrijf aan toe gaat, wat het bedrijf onderscheidt van de concurrent en wat je de klant te bieden hebt. Video’s converteren beter dan elke andere soorten content. Teksten op een website zijn en blijven belangrijk. Echter zijn bezoekers visueel ingesteld. Video’s zijn een uitstekende manier om je website net dat beetje extra te geven. Met een bedrijfsfilm breng je de boodschap op een aantrekkelijke manier over op de klant. Bovendien heeft deze manier van communiceren een hogere retentiewaarde. Visuele beelden worden namelijk beter onthouden dan enkel tekstuele content.

Jazeker! Drone beelden kunnen een mooie aanvulling zijn in de video opnames. Bestel nu een bedrijfsvideo en ontvang gratis drone beelden! Natuurlijk wel afhankelijk of je in dat gebied mag vliegen!

Zeker! We maken altijd extra versies die je kunt gebruiken op jouw social media kanalen. Video voor social media is net even anders dan een corporate video. Het moet aangepast worden voor social, qua inhoud, qua formaat, qua toegankelijkheid. Laat het aan ons over, wij zorgen dat alles klopt voor maximaal resultaat! Wist je trouwens dat social video 1200% meer wordt gedeeld dan tekst en afbeeldingen samen? Dat is niet zomaar, want we kijken liever video’s dan dat we een stuk tekst lezen.

We geven zeker advies! Want zichtbaarheid is net zo belangrijk! Jouw bedrijfsvideo moet wel worden gezien! Onze marketeers kunnen zorgen dat jouw bedrijfsvideo gezien wordt onder jouw doelgroep. Wordt het 1 video of een serie die we maken voor social media. Zo ben je voor langere periode elke keer zichtbaar bij je doelgroep! En wat dacht je van social advertising? Instagram, Youtube, LinkedInn. Ook daar kunnen we je over adviseren. 

Zeker! Wanneer jullie behoefte hebben aan een advertising campagne op social media dan kunnen wij dit ook helemaal voor jullie verzorgen. Alles voor meer leads en het beste resultaat! Maak je al gebruik van social advertising? We kijken graag met je mee en geven advies over de campagnes.