CONTENT CREATIE.

Content is King! 

Content creatie is het maken van alle digitale uitingen, zoals video’s, foto’s, banners, animaties, e-mail marketing, podcasts, livestreams en ga zo maar door! Met goede content zorg je dat je doelgroep raakt, inspireert en overtuigt! Zomaar content maken doen we niet. Alles volgens een strategie en eenduidigheid.

Onze CONTENT.

FOTO

Ga aan de slag met eventfotografie, productfotografie of campagnebeelden.

ANIMATIE

Complexe processen of producten uitleggen in een korte animatie? On it!

VIDEO

Al jaren kennen we de kracht van video marketing en maken we branded content. 

livestream

Event, bijeenkomst of college afgelast wegens corona? – ga live!

DESIGN

Zorg voor jouw eigen identiteit met grafisch vormgeving, design en opmaak.

COPY

Wervende teksten die passen bij jouw merk en de doelgroep aanspreken. Copy!

Studio frequin.

Content het hele jaar door!

FREQUIN biedt een full service, volledig COVID-19 proof foto- en filmstudio met draaiklare set ups voor jouw kook-, mode-, of zakelijke livestream videos. De verschillende studios zijn ingericht met een kant-en-klaar uitgelichte keuken en greenscreen studio. Allemaal voorzien van de meest moderne camera- en opname-apparatuur. Het is mogelijk om de opnames direct uit te zenden op TV of via een online livestream.

De studio is geheel uitgerust met eigen visagie, verschillende kleedruimtes en douches. Ook is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig op het eigen afgesloten terrein.
 
Benieuwd naar alle voordelen van studio FREQUIN? Wij zetten een aantal video formats voor je op een rijtje!

Studio VIDEO.

Video afspelen

how-to video

Een onderwerp wat lastig uit te leggen valt? Met een explainer of how-to video leggen we eenvoudig je product of dienst uit. Het grootste voordeel van videocontent is dat het jouw content een stuk levendiger maakt én informatie beter en langer blijft hangen. Wist je dat 72 uur nadat je een video hebt gekeken, je nog 58 procent van de inhoud kunt reproduceren? Bij het lezen of horen van informatie is dit slechts 10 procent. 

Video afspelen

Kookvideo

Food video’s zijn hot. Leuke recepten en inspiratie. Maar ook een perfect middel om je merk te promoten. Wist je dat (naast kattenfilmpjes) kookvideo’s één van de meest bekeken video content op het internet is? Ze zijn kort, snappy en hebben niet altijd geluid nodig. Het eindresultaat geeft een gevoel van tevredenheid. In onze FREQUIN kookstudio kunnen we in één dag meerdere video’s opnemen van hoge kwaliteit zodat je even vooruit kan! 

Video afspelen

livestream

Geheel corona proof in onze eigen studio of op locatie toch jouw doelgroep bereiken? Met de nodige maatregelen bieden we jou de oplossing voor geannuleerde events. Zo wordt je evenement toch toegankelijk voor je publiek tegen een relatief kleine investering. Via een livestream kunnen mensen vragen stellen, suggesties doorgeven en reageren op eventuele vragen. Wij denken graag met je mee om jouw evenement te streamen op diverse platformen.

AAN DE SLAG MET jouw ONLINE CAMPAGNE.

Meer leads, meer zichtbaarheid, meer naamsbekendheid

Die vette content moet natuurlijk wel gezien worden! Tijd voor een online campagne. We zorgen voor resultaat met het oprichten van de juiste kanalen, het continue bijsturen, slimme targeting en optimalisatie! We weten precies hoe we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken. 

onze werkijze

Van de eerste brainstorm tot de productie, wij nemen het hele proces ut handen. Met een ijzersterk script dat helemaal aansluit op jullie boodschap, jullie doelgroep en jullie tone of voice. 


Wij zorgen dat alles is geregeld zodat de opnamen vlekkeloos verlopen.

We kennen de kracht van video en maken al 15 jaar branded video content. Wij zorgen voor echte verbinding met de doelgroep, door authentieke , creatieve  en kwalitatieve content.

We ontwikkelen meerdere versies van jouw video zodat je ze op al je kanalen in kunt zetten; je website, nieuwsbrief, social kanalen, presentatie of YouTube.