Content
Marketing.

Bij content marketing gaat het om jouw doelgroep te bereiken, aan je te binden, te converteren en behouden! Hoe? Met waardevolle content. Dan hebben we het over alle vormen van online communicatie zoals webteksten, e-mails,

Onze
Werkwijze.

1. Analyse

The magic starts somewhere! Een gedetailleerde analyse en een planmatig onderzoek is het startpunt om de campagne een sterke basis te geven. We stellen doelen op voor een succesvolle content marketing campagne die jouw bedrijf de nodige boost geeft.

2. Advies

Extra traffic naar je website, socials of wil je gewoon meer conversies? Aan de hand van de uitgebreide analyses geven wij op maat gemaakt advies om jouw doelen te bereiken. Dit advies zal jouw social kanalen en website in combinatie met een videocampagne de boost geven die jouw bedrijf pusht tot het maximum!

3. Strategie

Het startpunt is altijd de strategie, het fundament voor een geslaagde campagne. Heldere doelen en een praktisch plan van aanpak om zo jouw doel te bereiken. Alleen met een ijzersterk vooropgesteld plan kunnen we de online zichtbaarheid van jouw merk of organisatie vergroten. Niet zomaar content plaatsen maar volgens een content strategie. Hierbij is het bedenken en creëren van goede content van belang maar ook de timings, tone of voice en vorm moeten spot on zijn.

4. Concept

Wij zijn er om samen nieuwe en creatieve concepten op poten te zetten. Zo is je contentkalender direct gevuld met waanzinnige projecten en nieuwe uitdagingen, maar tegelijkertijd geeft het ook je socials de nodige kick om ze draaiende te houden.

Aan de slag met creatie.

Content creatie: video’s, foto’s, animaties en copy. FREQUIN maakt alle content zelf! Dat doen we al jaren. We geloven in samenwerken. En in snel schakelen. Daarom hebben we verschillende content abonnementen. Met content abonnement zorgen we ervoor dat de content van jouw merk helemaal staat en op de juiste momenten zichtbaar is. Zo ben je always-on zonder er omkijken naar te hebben! 

SAMEN ONLINE
SUCCES BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.