BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN?

Méér dan 200 bedrijven gingen je voor!

Een wervende bedrijfsvideo die zorgt voor klanten?

Overtuig jouw doelgroep met een unieke bedrijfsvideo. Video zorgt voor zichtbaarheid! Een bedrijfsvideo is een sterk communicatiemiddel om het verhaal van jouw bedrijf over te brengen aan de doelgroep. In een korte video wordt duidelijk wat jullie bedrijf uniek en bijzonder maakt en waarom potentiële klanten, werknemers of opdrachtgevers juist voor jullie moeten kiezen. Wij maken video’s die snel de aandacht pakken en behouden. En de juiste beleving en emotie opwekken bij de kijker, jouw doelgroep! FREQUIN heeft ook online marketeers in huis die zorgen dat jouw bedrijfsvideo gezien wordt! Wij maken een bedrijfsvideo die geschikt is voor al jouw kanalen. Niet één video maar multi purpose voor maximaal resultaat. Vraag nu je bedrijfsvideo aan en ontvang tijdelijk GRATIS DRONE BEELDEN!

Bedrijfsvideo laten maken?

Laat je gegevens achter. We nemen binnen 24 uur contact met je op!

Voorbeelden van onze bedrijfsvideo’s

Video afspelen

FOTB

Video afspelen

RHP

Video afspelen

Cultilene

Video afspelen

Aartsen

Video afspelen

IHSC

Video afspelen

HAVECON

Video afspelen

Gassan

Video afspelen

viande durable

Video afspelen

Wierda

Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding!

Laat je gegevens achter en ontvang de voorwaarden voor de gratis drone* actie.
* vraag naar de voorwaarden

Onze werkwijze

Script

Na een intake gesprek en aan de hand van ons briefings document werken we een script uit dat past bij de gekozen doelen en boodschap. Natuurlijk volledig in de tone-of-voice van jouw bedrijf.

pre-Productie

In deze fase wordt alles voorbereid voor een superstrakke draaidag, van het maken van een draaiboek, voorstellen van voice-overs sturen tot het boeken van de crew. Wij zorgen voor een videoproductie op maat en voor een volledige begeleiding.

opname

De regisseur en cameraman komen samen langs op locatie en zorgen voor de mooiste video opnames. Actie!

montage

En dan komt de video-productie pas echt tot leven in de montage, samen met muziek en voice-over.

mARKETING

Tijd om je potentiële klanten te overtuigen van jouw verhaal! De video wordt ingezet op jouw website en social media kanalen. Ook dit kunnen we voor jou verzorgen. We meten de resultaten en optimaliseren waar nodig. Zo zijn jouw video’s blijvend succesvol!

Onze exclusieve pakketten

Basic
€ 1.995,-

Nu met gratis drone beelden

advanced
€ 3.950,-

Nu met gratis drone beelden

Premium
Op aanvraag

Nu met gratis drone beelden

Waarom
Frequin?

KLANTEN GEVEN ONS

5.0/5.0

5/5

Met 15 jaar ervaring als videoproductiebedrijf weten wij als geen ander hoe we een goede bedrijfsvideo moeten maken. We nemen alles uit handen en gaan voor het beste resultaat. Met een vaste prijs en binnen 14 dagen wordt jouw nieuwe bedrijfsvideo opgeleverd. Zo weet je precies waar je aan toe bent! Natuurlijk zorgen we er ook voor dat je de juiste formaten krijgt zodat je de bedrijfsvideo ook kunt delen op je social media kanalen. Vraag nu jouw bedrijfsvideo aan en ontvang tijdelijk gratis drone opnamen!

Onze klanten aan het woord

“Naast dat ze goede video’s voor ons hebben gemaakt hebben ze ook heel succesvol de campagne uitgerold. Hier hebben wij veel conversies uit gehaald, doordat ze blijven optimaliseren. Wij blijven daarom nog graag met FREQUIN werken. Een echte aanrader!!”

Mae | New Fysic

“De samenwerking verliep professioneel, vakkundig en de sfeer was erg goed. Materialen zijn snel en compleet opgeleverd. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en de samenwerking en gaan deze zeker voortzetten!”

Livia | Servero Nederland

“Dankzij Frequin hebben we een zeer aansprekende bedrijfsfilm, welke we met grote regelmaat aan onze internationale relaties tonen.”

 

 

Henk | Havecon

Start tot oplevering kan binnen 2 weken. We werken volgens vaste protocollen en hebben alles in huis. Daarom kunnen we snel schakelen.  

Wij zijn ervaren filmmakers en zullen jou aan de hand nemen om jouw merkverhaal om te zetten naar een sterk script. Elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal. Aan ons de taak om dit verhaal op een sterke manier over te brengen en je klant te overtuigen. Videoproductiebedrijf FREQUIN heeft jarenlange ervaring met het maken van corporate video’s. Wij denken graag met je mee en adviseren je over hoe je potentiële klanten kan aantrekken.

We doorlopen een aantal stappen. We werken eerst een concept uit en komen met verschillende voorbeelden waarvan we denken dat deze bij jullie merk en bedrijf passen. Daarna volgt een script met een concrete verhaallijn en stijl. Deze informatie verwerken we in een draaiboek, ter voorbereiding op de opnames. Hier staat precies in wat er wordt gefilmd, wanneer en wie en wat daar voor nodig zijn. Daarna filmen we de scenes en maken een eerste opzet voor jouw bedrijfsvideo. Er gaan verschillende versies over en weer, totdat er een versie ligt waar iedereen blij van wordt! En daarnaast zorgen we dat jouw video wordt geplaatst op de juiste kanalen.

Dat hangt af van jouw wensen. Check hierboven ook de pakketten, dat geeft een goede indicatie voor de prijzen. Heb je specifieke wensen, neem dan even contact op dan kunnen we direct een goede prijsindicatie geven. Geheel vrijblijvend!

Een bedrijfsfilm is dé manier om je bedrijf te presenteren aan de buitenwereld. Je laat zien hoe het er in je bedrijf aan toe gaat, wat het bedrijf onderscheidt van de concurrent en wat je de klant te bieden hebt. Video’s converteren beter dan elke andere soorten content. Teksten op een website zijn en blijven belangrijk. Echter zijn bezoekers visueel ingesteld. Video’s zijn een uitstekende manier om je website net dat beetje extra te geven. Met een bedrijfsfilm breng je de boodschap op een aantrekkelijke manier over op de klant. Bovendien heeft deze manier van communiceren een hogere retentiewaarde. Visuele beelden worden namelijk beter onthouden dan enkel tekstuele content.

Jazeker! Drone beelden kunnen een mooie aanvulling zijn in de video opnames. Bestel nu een bedrijfsvideo en ontvang gratis drone beelden! Natuurlijk wel afhankelijk of je in dat gebied mag vliegen!

Zeker! We maken altijd extra versies die je kunt gebruiken op jouw social media kanalen. Video voor social media is net even anders dan een corporate video. Het moet aangepast worden voor social, qua inhoud, qua formaat, qua toegankelijkheid. Laat het aan ons over, wij zorgen dat alles klopt voor maximaal resultaat! Wist je trouwens dat social video 1200% meer wordt gedeeld dan tekst en afbeeldingen samen? Dat is niet zomaar, want we kijken liever video’s dan dat we een stuk tekst lezen.

We geven zeker advies! Want zichtbaarheid is net zo belangrijk! Jouw bedrijfsvideo moet wel worden gezien! Onze marketeers kunnen zorgen dat jouw bedrijfsvideo gezien wordt onder jouw doelgroep. Wordt het 1 video of een serie die we maken voor social media. Zo ben je voor langere periode elke keer zichtbaar bij je doelgroep! En wat dacht je van social advertising? Instagram, Youtube, LinkedInn. Ook daar kunnen we je over adviseren. 

Onze andere videoformats

Video afspelen

Animatie
video

Bereik meer publiek, verhoog conversies en onderscheid je van je concurrentie met een uitlegvideo of animatie.

Video afspelen

Recruitment
video

Boost je employer brand met resultaatgerichte content voor arbeidsmarkt-communicatie.

Video afspelen

Social media
video

Bereik je doelgroep met korte, pakkende, social media video’s.


Onze andere videoformats

Video afspelen

Animatie
video

Bereik meer publiek, verhoog conversies en onderscheid je van je concurrentie met een uitlegvideo of animatie.

Video afspelen

Recruitment
video

Boost je employer brand met resultaatgerichte content voor arbeidsmarktcommunicatie.

Video afspelen

Socialmedia
video

Bereik je doelgroep met korte, pakkende, social media video’s.