Het Scheepvaartmuseum is de winnaar van de VriendenLoterij Museumprijs 2022. Met 40 procent van de publieksstemmen toonde Het Scheepvaartmuseum zich de publieksfavoriet! Het museum, dat in het bezit is van een van de grootste maritieme collecties ter wereld, won een bedrag van 100.000 euro. 

Om de prijs binnen te slepen was Het Scheepvaartmuseum eerder een campagne gestart waarin ze enthousiast de nominatie aankondigt. FREQUIN ging aan de slag voor creative Agency NEEW en produceerde een video waarin Michael Huijser, directeur van Het Scheepvaartmuseum, een tattoo laat zetten en trots laat zien aan zijn collega’s, die hem vervolgens erop wijzen dat ze alleen nog maar genomineerd zijn. De campagne door NEEW kwam verder tot uiting in out of home rondom het museum en werden er plaktattoos verspreid in de buurt, in het museum en onder partners. Op vertoon van een scheepvaarttattoo krijg je gratis toegang tot het museum.

 

 

Ready for Freakin' good Frequent content? 🚀

Wil jij ook het verschil maken en opvallen met dagelijkse content? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

doppio content marketing door Frequin