Het Nederlandse e-bikemerk Doppio kiest FREQUIN als content partner. Ze willen graag brand awareness vergroten op B2C gebied. Deze langer durende en intensieve samenwerking werd vorige maand door oprichter Peter Eiselin en Louis Frequin van FREQUIN besloten. Doppio wil naast zijn online kanalen ook winkels openen in meerdere Nederlandse steden, zoals Utrecht, Rotterdam en Maastricht.

De vraag naar e-bikes gaat groeien en dus grote groeimogelijkheden voor Doppio. Tijd ook voor online zichtbaarheid. Doppio wil jongeren aanspreken met online campagnes en zich onderscheiden met content. 

Peter Eselin Doppio: “We kunnen niet wachten om doppio nóg succesvoller en bekender te gaan maken. Hiermee maken we Nederland op een schone en gezonde manier mobieler. De keuze voor FREQUIN omdat zij met hun jarenlange ervaring kunnen voldoen aan branded content. Zij gaan content maken voor advertenties voor directe verkoop maar ook organische content voor op de kanalen. We hebben ook andere diensten die we graag willen laten zien zoals huis aan huis services.”

Louis Frequin FREQUIN: “Nu kunnen we echt verschil maken doordat we een jaar lang aansprekende content te maken. De tijd van losse video’s maken is voorbij. In onze nieuwe propositie bieden we social pakketten waarbij we efficiënt content kunnen produceren voor een heel jaar. Denk aan 1 opnamedag met als output 50 verschillende video’s en honderden foto’s. Zo bieden we een consistente flow van video’s en foto’s aan en kunnen we echt verschil maken voor de klant en meehelpen om de ambitieuze doelen van Doppio te bereiken.”

Ready for Freakin' good Frequent content? 🚀

Wil jij ook het verschil maken en opvallen met dagelijkse content? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

doppio content marketing door Frequin