Livestream.

Een livestream kan dé oplossing zijn die je nodig hebt wanneer je evenement of bijeenkomst niet doorgaat. Via een livestream kunnen mensen vragen stellen, suggesties doorgeven en reageren op de door jouw gestelde vragen. Speel hier slim op in en ga in gesprek met je doelgroep!

 

Video afspelen

Mauritshuis

Video afspelen

ABE BONNEMA

Video afspelen

INSTARTS BNL

Video afspelen

MOEDERDAG DO

Video afspelen

HALLO HORECA

Video afspelen

FASHION WEEK

Natuurlijk
covid proof.

De volgende richtlijnen en maatregelen hebben we genomen om op een veilige manier een livestream te produceren:

  • Gedurende de livestream is er iemand op de set aanwezig voor sociale afstand en extra hygiëne- Er mag maar een aantal personen aanwezig zijn op de set
  • Alle crewleden dragen mondkapjes op de set
  • Alle gebruikte materialen worden dagelijks meerdere malen gereinigd volgens de richtlijnen
  • Crewleden blijven bij de minst gewezen klachten thuis en maken gebruik van eigen vervoer, dus reizen apart

Onze
Werkwijze.

1. REGISTRATIE

Onze roots liggen bij het maken van TV producties. De kwaliteit van de uitzending is ook te vergelijken met die van Jinek en Beau. In tegenstelling tot andere livestreams zullen wij gebruik maken van bemande professionele TV camera’s die bewegen om dynamiek toe te voegen. Tijdens de registratie zien wij streng toe op het naleven van de covid-richtlijnen.

2. SCRIPT

Voor wat betreft de inhoud van de uitzending zullen wij jullie ook aan de hand nemen om het script te maken. Onze ervaren scriptschrijvers bedenken interessante onderwerpen, leuke thema’s en zullen de uitzending per seconden uitschrijven.

3. VORMGEVING

Om de uitzending ‘aan te kleden’ zullen we passende vormgeving ontwikkelen. Zo maken we een leader voor het begin en het eind een bumper om shots te wisselen en titelbalken om presentator en gasten te omschrijven. Ook kunnen we complexe onderwerpen simpel uitleggen door infographics.

4. EDIT

Onze creatieve en ervaren editor zal van de uitzending later losse vlotte edits maken die op social media gebruikt kunnen worden.