ALWAYS-ON SOCIAL CONTENT

Natuurlijk de lekkerste!

Méér dan alleen appelmoes. Als jarenlange klant kwam Servero bij ons om mee te werken aan de online zichtbaarheid van het merk. Met een vernieuwde campagne en mediastrategie en een nieuwe, frissere uitstraling wat past bij de onlangs gelanceerde nieuwe verpakkingen. 

Natuurlijk de lekkerste, daar staat Servero voor. Al tientallen jaren houdt Servero zich bezig met het converseren van groenten en fruit. Elke dag zoeken ze nieuwe manier om de producten lekkerder, gebruiksvriendelijker en nog puurder te kunnen aanbieden.

Always-on content

Samen met Servero creëren we productgerichte content. Content waarbij enerzijds het gebruiksmoment centraal staat en anderzijds het product. Door deze content always-on in te zetten, zorgen we ervoor dat we elke dag zichtbaar zijn bij de doelgroep. Op deze manier inspireren van de doelgroep continu met de verschillende producten van Servero zodat dit een positief effect heeft op de verkoopcijfers. 

Met verschillende gebruiksmomenten, inhakers en thema’s creëren we een geheel nieuwe stijl. Een frissere totaal uitstraling met altijd de focus op het product.

FREQUIN Servero social post
Servero Frequin social post