GoStudent

Aandacht voor bijles

GoStudent de nummer 1 bijlesschool ter wereld. Dit online bijlesplatform biedt kinderen 1-op-1 online begeleiding. Tijd voor aandacht in Nederland!

 

In opdracht voor all-round marketing communicatie agency Friends of the Brands en GoStudent produceerde FREQUIN online video content met daarbij Nick Schilder en zijn dochter Nikki in de hoofdrol. Doel van de campagne was om de bijlessen in Nederland meer onder de aandacht te brengen. 

Video afspelen over FREQUIN-GASSAN-PRE-OWNED

Lol in leren

Bijles als product is vrij nieuw in ons land en vaak wordt gedacht dat je het alleen nodig hebt om je slechte cijfers op te krikken. GoStudent wil ouders ervan overtuigen dat bijles kinderen helpt om het schooljaar zonder stress door te komen, omdat ze een persoonlijke tutor hebben die voor hen zorgt, hen helpt moeilijke onderwerpen leuker en begrijpelijker te maken.

GoStudent

Go Nikki!

Voor deze campagne schitterde Nick Schilder met zijn dochter Nikki. Zij kreeg zelf al enige tijd bijles via online bijles aanbieder GoStudent. De opnames waren thuis, dus de kijker krijgt echt een kijkje in het leven van de familie Schilder. Tijdens de opnames blijkt dat Nikki dankzij de 1:1 bijlessen van GoStudent echt vooruitgang heeft geboekt en zelfs slimmer is geworden dan haar vader. De campagne liep via verschillende social media kanalen van GoStudent en Nick Schilder.