SOCIAL ADVERTISING UITBESTEDEN?

Meer bereik, meer leads, meer zichtbaarheid!

Begin met adverteren via
social media!

Social media advertising mag eigenlijk niet meer ontbreken in jouw online strategie. Via Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Pinterest, Instagram en TikTok bereik je heel specifiek je doelgroep. Met gegarandeerd resultaat!

Met de juiste content bereiken we jouw doelgroep, precies op het juiste moment.

Voorbeelden van social video's

Video afspelen

NEWFYSIC

Video afspelen

SAMSUNG

Video afspelen

SERVERO

Video afspelen

BEACHLIFE

Video afspelen

NOORDZEE

Video afspelen

FRONTLINE

Video afspelen

Funda

Video afspelen

HIGH STUDIOS

Video afspelen

TEFAL

Vraag nu de gratis quickscan aan!

Wil jij ook aan de slag met social advertising? Of snel advies over jouw huidige campagne? Vraag nu de GRATIS Quickscan aan en bekijk welke successen jij kan behalen!

Onze werkwijze

ANALYSE

‘Iets met social doen’ is leuk, maar we willen impact maken. Daarom brengen we jouw belangrijkste doel in kaart en analyseren de social kanalen. Wil je meer binding met je volgers, extra traffic naar je website of gewoon keiharde conversies? Dat is belangrijk om te weten voordat we beginnen met het maken van goede content. Alles begint met een goede analyse en een advies. 

STRATEGIE

Het startpunt is altijd de strategie, het fundament voor een geslaagde campagne. Heldere doelen en een praktisch plan van aanpak om zo jouw doel te bereiken. Alleen met een ijzersterk vooropgesteld plan kunnen we de online zichtbaarheid van jouw merk of organisatie vergroten. Hierbij is het bedenken en creëren van goede content van belang maar ook de timings, tone of voice en vorm moeten spot on zijn.

CREATIE

In deze fase gaan we aan de slag met de online content. Visuele content zoals video’s, maar ook foto’s en animaties. Goede content zorgt ervoor dat je dat je de doelgroep raakt, inspireert en overtuigt. Zomaar content maken doen we niet. Alles volgens de vooraf bepaalde strategie.

MARKETING

Een online campagne is nooit af. We analyseren en optimaliseren alle campagnes om nog betere resultaten te boeken. Zodat elke maand beter is dan vorige maand!

Onze exclusieve pakketten

Starter
*

€650,-

Plus
**

€950,-

Pro
***

Prijs op aanvraag

Waarom
Frequin?

KLANTEN GEVEN ONS

5.0/5.0

5/5

Wij zijn FREQUIN, jouw Content Marketing Bureau met een voorliefde voor video. Wij creëren awareness en genereren leads met social advertising campagnes. Met een team van creatievelingen, video strategen en media experts zorgen we voor online verbinding met jouw doelgroep vanuit data, insights en creativiteit. Wij verbinden jouw merk met het juiste publiek. Precies op het juiste moment. Op de juiste kanalen! Haal het maximale uit jouw online kanalen met social media advertising.

Onze klanten aan het woord

“Naast dat ze goede video’s voor ons hebben gemaakt hebben ze ook heel succesvol de campagne uitgerold. Hier hebben wij veel conversies uit gehaald, doordat ze blijven optimaliseren. Wij blijven daarom nog graag met FREQUIN werken. Een echte aanrader!!”

Mae | New Fysic

“In 2020 hebben we voor Servero een online inspiratie campagne gemaakt voor op Instagram, Facebook en Pinterest. De samenwerking verliep professioneel, vakkundig en de sfeer was erg goed. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en de samenwerking en gaan deze zeker voortzetten!”

Livia | Servero Nederland

“High Studios heeft zo een fijne samenwerking met FREQUIN! Ze denken in alles mee wat we doen. FREQUIN heeft videos voor ons gemaakt en ze runnen onze online campagnes, met resultaat! Sinds we met FREQUIN werken schakelen we veel sneller tussen campagnes en zie je dat de campagnes ook beter de doelgroep bereiken.”

Julia | High Studios

social media campagne?

Laat je gegevens achter. We nemen binnen 24 uur contact met je op!

Social media adverteren, het woord zegt het al: adverteren op social media zoals Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest, Snapchat en LinkedIn. Met social advertising wordt er een boost gegeven aan een social media campagne of andere marketingactiviteiten waardoor je als merk meer aandacht krijgt.

Het adverteren via social media is vooral bedoeld om een nieuwe doelgroep te bereiken. Dit zijn potentiële klanten die nog niet op de hoogte zijn van jouw bedrijf. Je kan hierdoor enerzijds je huidige volgers en achterban op social media uitbreiden en anderzijds men direct doorsturen naar je website waar ze met jou in contact kunnen komen. Afhankelijk van de doelgroep wordt bepaald op welk platform er geadverteerd wordt.

Eerst analyseren we jouw huidige situatie. Waar liggen jouw kansen? Vanuit hier ontwikkelen we een social media strategie. Wat zijn de doelen, de doelgroep? Als de strategie staat dan gaan we de content creëren en plaatsen op het juiste kanaal. Alles gaat aan de hand van de contentplanning. Zo weten we vooraf wat en wanneer we gaan plaatsen. Vervolgens meten we alle resultaten en zijn we continue aan het optimaliseren. Alles voor maximaal resultaat!

Dat hangt af van jouw wensen. Check hierboven ook de pakketten, dat geeft een goede indicatie voor de prijzen. 

De voordelen van social media advertising zijn eindeloos. Je kan heel doelgrericht en specifiek jouw doelgroep bereiken. Alles is meetbaar, misschien wel het grootste voordeel van social media advertising. Alles kan geanlayseerd worden waardoor de volgende campange nog beter wordt dan de vorige! Daarnaast worden er vaak reacties onder jouw advertenties geplaatst. Hier kan je heel makkelijk en laagdrempelig op reageren waardoor je een relatie opbouwt met jouw klant. En niet geheel onbelangrijk: vergeleken met traditionele massamedia is social media advertising relatief goedkoper. Quick wins! 

Bij social media adverteren stel je zelf een budget vast dat je dagelijks of per periode wilt uitgeven. Je betaalt nooit meer dan het vooraf ingestelde limiet en komt dus nooit voor verrassingen te staan. Doordat je een specifieke groep mensen benadert is er een hoge attentiewaarde en dus weinig waste aan budget: je adverteert immers heel gericht met een aansprekende boodschap. Wij zorgen dat we continue analyseren en optimaliseren zodat je geen onnodige kosten uitgeeft. 

Zeker! FREQUIN heeft ervaring met alle bekende kanalen op het gebied van social media adverteren. Wij maken daarbij gebruik van geavanceerde tools en de nieuwste mogelijkheden. FREQUIN verzorgt social media campagnes voor Facebook, Linkedin, Youtube en Instagram. We zorgen dan ook voor de content, want dat hebben we ook in huis! Wel zo makkelijk. We geloven in consistentie en waardevolle content. Daarom hebben we verschillende content abonnementen. Met een content abonnement zorgen we ervoor dat de content van jouw merk helemaal staat en op de juiste momenten zichtbaar is. Zo ben je always-on zonder er omkijken naar te hebben! Wist je trouwens dat social video 1200% meer wordt gedeeld dan tekst en afbeeldingen samen? Dat is niet zomaar, want we kijken liever video’s dan dat we een stuk tekst lezen.