Visit Flevoland heeft na een pitch voor FREQUIN gekozen als partner voor het maken van nieuwe videocontent in 2023. Visit Flevoland is de destinatiemarketing organisatie voor de vrijetijdssector van het gebied Flevoland en wil met behulp van FREQUIN verschillende campagnes opzetten om hun mooie provincie landelijk meer kenbaarheid te geven en daarmee meer toeristen te trekken.

In 2023 zullen we meer zien van Flevoland, die eerder deze maand de Award ‘Binnenlandse Reisbestemming van het jaar’ binnensleepte. FREQUIN zal op maandelijkse basis aan de slag gaan voor Flevoland om zo verschillende videoformats te ontwikkelingen waarbij de focus wordt gelegd op inspiratie en beleving. Er is altijd wel iets te zien en te ondernemen binnen de provincie. Zo zal iedere maand iets ‘echts Flevolands’ voorbij komen.

Kelly de Vries (Manager Marketing & Communicatie Visit Flevoland) “Met deze maandelijkse campagnes hopen we awareness te creëren, met video voegen we beleving toe aan al het moois dat Flevoland te bieden heeft. FREQUIN is daar een goede partner in met de jarenlange ervaring en de kwaliteit van de content die ze nastreven.”

Ready for Freakin' good Frequent content? 🚀

Wil jij ook het verschil maken en opvallen met dagelijkse content? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

doppio content marketing door Frequin