Contentbureau FREQUIN breidt opnieuw uit. Ramon Swaab (voormalig Mediahuis) is aangetrokken om het huidige team te versterken. Het aanstellen van Swaab past in de nieuwe koers van het bedrijf: dagelijkse content maken met liefde en aandacht die het verdient en daadwerkelijk bijdraagt aan het behalen van (business) doelstellingen. 

FREQUIN startte daarom eerder dit jaar een eigen social advertising afdeling en kocht een content studio. Met het binnenhalen van de ervaren Head of Content is FREQUIN nog beter in staat om klanten optimaal te bedienen. Ramon zal in zijn nieuwe rol als Head of Content eindverantwoordelijk zijn voor de content strategie van het klantportfolio. Ramon Swaab komt over van Mediahuis waar hij verantwoordelijk was voor de branded content van titels als Telegraaf, Autovisie en VROUW. In het verleden heeft Swaab gewerkt als freelance regisseur voor o.a. MacGyver en Endemol.

FREQUIN richt zich op het maken van hoogwaardige dagelijkse content voor commerciële merken die een constante vraag hebben naar goede content die altijd het verschil maakt. “Met Ramon erbij vergroten we de kwaliteit en het creatieve niveau en kunnen we ons nog meer richten op onze nieuwe propositie van het bedrijf.” Aldus Barbara Frequin, co-founder FREQUIN.

Ramon Swaab: “Ik heb heel veel zin om met deze enthousiaste club mensen het verschil te maken. Ik geloof dat de dagelijkse content bepaalt wat je bent als merk. Klanten hoeven zich vanaf nu geen zorgen meer te maken over de kwaliteit en de impact van hun dagelijkse content. Ik ben blij met dit team de kwaliteit te mogen leveren waar FREQUIN al heel lang voor staat.”

Over FREQUIN
FREQUIN is de afgelopen jaren gegroeid van videoproductiehuis naar content bureau. FREQUIN gelooft in de power en potentie van goede content. Het hele jaar door, in alle (interne en externe) kanalen. FREQUIN geeft dagelijkse content de liefde en aandacht die het verdient, zodat deze ook daadwerkelijk bijdraagt aan het behalen van (business) doelstellingen. Door niet alleen te kijken naar de Hero content die een paar keer per jaar voorbijkomt, maar juist ook door aandacht te geven aan de content die veel frequenter gepubliceerd wordt. “We make frequent content freakin’ good.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is RAMON-SWAAB-FREQUIN-2.png

Ready for Freakin' good Frequent content? 🚀

Wil jij ook het verschil maken en opvallen met dagelijkse content? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

doppio content marketing door Frequin