Animatievideo laten maken?

Effectief, creatief en converterend!

Een animatievideo
die zorgt voor impact?

Presenteer jouw bedrijf of product met een animatievideo. Met een animatie video kun je complexe informatie snel en helder presenteren en in een korte tijd tot de kern komen. Heel effectief want visualisatie van informatie wordt veel beter opgenomen dan tekst. Video helpt consumenten in het beslissingsproces. 64% van de consumenten koopt eerder een product na het zien van een video over het betreffende product. En 90% van de video-kijkers geeft aan dat productvideo’s helpen bij het maken van een keuze. Animatie dus!

Voorbeelden van onze animatievideo’s

Video afspelen

Winestein

Video afspelen

DAVITAMON

Video afspelen

RHP

Video afspelen

kids rights

Video afspelen

munthuis

Video afspelen

saleslift

Video afspelen

Verbit

Video afspelen

Cow hills

Video afspelen

Certus

Nieuwsgierig geworden? Bekijk welke conversies jij kunt behalen met animatievideo!

Onze werkwijze

Kick-off

Op basis van een eerste kennismaking en ons vaste briefingsdocument komen we met een aantal concrete ideeën.

Concept

Onze conceptors werken deze vervolgens uit tot een aantal creatieve design. Jij kiest dan vervolgens een design waar we verder mee aan de slag gaan. Natuurlijk doelgericht en volgens jouw merkidentiteit en tone- of-voice.

SCRIPT

Tijd voor het script! Teksten die de juiste snaar raken bij jouw doelgroep. In elke scene wordt er beschreven wat er gaat gebeuren. Pas als iedereen akkoord is gaan we verder.

animatie

Tijd om jouw verhaal tot leven te brengen! Animeren, muziek, sound effecten en muziek. Alles komt samen tot een sprankelende animatie.

marketing

Jouw animatievideo moet natuurlijk wel gezien worden! De video wordt ingezet op jouw website en social media kanalen. Ook dit kunnen we voor jou verzorgen. We meten de resultaten en optimaliseren waar nodig. Zo zijn jouw video’s blijvend succesvol!

Onze exclusieve pakketten

Basic
*

€1.495,-

Advanced
**

€2.950,-

Premium
***

Prijs op aanvraag

Waarom
Frequin?

KLANTEN GEVEN ONS

5.0/5.0

5/5

Met 15 jaar ervaring als videoproductiebedrijf weten wij als geen ander hoe we een goede branded content moeten maken. We hebben alles in huis voor effectieve contentcreatie voor arbeidsmarkt communicatie en recruitment. In onze projectteams combineren we recruitmentexpertise, creatie en marketing om de beste content te ontwikkelen voor jouw arbeidsmarktcampagnes. Laat ons jouw helpen om een authentiek en aantrekkelijk beeld van jouw bedrijf als (potentiële) werkgever te maken.

Onze klanten aan het woord

“Naast dat ze goede video’s voor ons hebben gemaakt hebben ze ook heel succesvol de campagne uitgerold. Hier hebben wij veel conversies uit gehaald, doordat ze blijven optimaliseren. Wij blijven daarom nog graag met FREQUIN werken. Een echte aanrader!!”

Mae | New Fysic

“In 2020 hebben we voor Servero een online inspiratie campagne gemaakt voor op Instagram, Facebook en Pinterest. De samenwerking verliep professioneel, vakkundig en de sfeer was erg goed. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en de samenwerking en gaan deze zeker voortzetten!”

Livia | Servero Nederland

“Dankzij Frequin hebben we een zeer aansprekende bedrijfsfilm, welke we met grote regelmaat aan onze internationale relaties tonen.”

Henk | Havecon

animatievideo laten maken?

Laat je gegevens achter. We nemen binnen 24 uur contact met je op!

De doorlooptijd van een animatie is gemiddeld zo’n vier weken. 

Wij zijn ervaren animators en zullen jou aan de hand nemen om jullie merkverhaal om te zetten naar een sterk script. Elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal. Aan ons de taak om dit verhaal op een sterke manier over te brengen en je klant te overtuigen. Videoproductiebedrijf FREQUIN heeft jarenlange ervaring met het maken van animatievideo’s. Wij denken graag met je mee en adviseren je over hoe je je potentiële klanten kan aantrekken.

We werken volgens een duidelijk stappenplan. We beginnen met een kennismakingsgesprek waarna we aan de slag gaan met een eerste concept en met een passende prijs komen. Daarna zetten we de inhoud en verhaallijn op papier en komen we met een stijl. Wanneer deze akkoord is werken we jouw verhaal uit in een storyboard. In de laatste fase brengen we dit stripverhaal tot leven, totdat er een spetterende animatie staat waar jij (en wij) helemaal blij van wordt!

Dat hangt af van jouw wensen. Check hierboven ook de pakketten, dat geeft een goede indicatie voor de prijzen. Heb je specifieke wensen, neem dan even contact op dan kunnen we direct een goede prijsindicatie geven. Geheel vrijblijvend!

De ideale lengte wordt bepaald door de voice-over en hetgeen je wilt vertellen. Ons advies 1 minuut. Heb je meer te vertellen! Geen probleem, we zorgen dat de video informatief blijft en de kijker geboeid blijft tot het einde.

We maken elke animatievideo helemaal in stijl van jouw merk, jouw logo en jouw tone of voice.

We geven zeker advies! Want zichtbaarheid is net zo belangrijk! Jouw animatie moet wel worden gezien! Onze marketeers kunnen zorgen dat jouw animatievideo gezien wordt onder jouw doelgroep!

Onze andere videoformats

Video afspelen

Bedrijfsvideo

“Dankzij Frequin hebben we een zeer aansprekende bedrijfsfilm, welke we met grote regelmaat aan onze internationale relaties tonen.”

Video afspelen

Recruitment
video

Boost je employer brand met resultaatgerichte content voor arbeidsmarkt-communicatie.


Video afspelen

Social media
video

Bereik je doelgroep met korte, pakkende, social media video’s.Onze andere videoformats

Video afspelen

Bedrijfs
video

Overtuig jouw doelgroep met een unieke bedrijfsvideo. Nu tijdelijk met gratis drone beelden!

Video afspelen

Recruitment
video

Boost je employer brand met resultaatgerichte content voor arbeidsmarktcommunicatie.

Video afspelen

Socialmedia
video

Bereik je doelgroep met korte, pakkende, social media video’s.