SUPERREBEL FREAKINGDEL

CROSSMEDIAAL.

Freaking what?

In opdracht van Superrebel maakten we voor Burger King meerdere commercials voor tv en online om de nieuwe deals onder de aandacht te brengen. Zo werden mensen in een Burger King restaurant gevraagd wat ze van de nieuwe deal ‘2 Whoppers voor 6 euro’ vonden. Wat blijkt? Nederland houdt van 100% Flame grilled beef en weet er wel raad mee!

KRACHTIGE EMOTIES.

Het juiste beeld en gevoel in een video

In een andere campagne kregen de kip nuggets de hoofdrol. In de Tv commercial was te zien hoe bezoekers van de Burger King ter plekke een blind test deden. Welke nuggets zijn het lekkerste: die van Burger King of van de concurrent? En het resultaat: de nieuwste nuggets van Burger King zijn het allerlekkerst! Ook voor de introductie van de nieuwste freakingdeal lieten we toeristen deze snack met een knipoog naar de Hollandse frikandel proeven. Het resultaat: FREAKing delicious!

BURGER KING.

Online zichtbaarheid op het juiste moment

Voor de verschillende commercials maakten we gebruik van echte mensen. Geen acteurs maar echte mensen! Dit past helemaal bij ‘Your way’ van Burger King. 

Benieuwd naar jouw online zichtbaarheid?

ALL IT TAKES! Dat is waar wij voor staan. Neem contact op met Annette en we komen zo snel als mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook