Content voor het hele jaar

SOCIAL CONTENT.

De nieuwste collectie van Beachlife spat van je beeldscherm af en dat moet gezien worden. Met de video campagne voor Beachlife werkten we mee aan extra naamsbekendheid en zorgden we ervoor dat de lancering van de nieuwe collectie geheel werd vastgelegd in bewegend beeld voor online. In een paar dagen tijd maakten we all year video content ter promotie van de collectie voor de social media kanalen van Beachlife. 

VIDEO CAMPAGNE.

Een nieuwe zomerse collectie vraagt om de zomerse beelden. We reisden af naar het zonnige Mexico om de nieuwste modellen uit de nieuwe collectie vast te leggen. Eerlijk is eerlijk, met al deze ingrediënten kon de productie ook bijna niet mislukken. Wij dromen nog even weg bij de beelden…

Winning content

Video afspelen

FEEL TE FIT.

Beachlife staat al meer dan 40 jaar voor zelfvertrouwen en eigenheid. En dat is terug te zien in hun collectie. Het gaat om de print, het design, maar ook de pasvorm en het draagcomfort. Wat je bodyshape ook is, bij Beachlife vind je jouw perfect passende badkleding die past bij je persoonlijkheid.

WAT beachlife
OVER ONS ZEGT.

Beachlife is fan van FREQUIN! Door hun enthousiasme, leuke mensen, creativiteit en snelheid zijn zij een super fijne partner om mee samen te werken voor onze video content. Powerful!

Daniëlle | BeachLife

SAMEN ONLINE
SUCCES BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.