Beachlife

Feel the fit!

Feel the fit! De nieuwste collectie van Beachlife spat van je beeldscherm af en dat moet gezien worden. Met de video campagne voor Beachlife werkten we mee aan extra naamsbekendheid en zorgden we ervoor dat de lancering van de nieuwe collectie geheel werd vastgelegd in bewegend beeld.

Beachlife staat al meer dan 40 jaar voor zelfvertrouwen en eigenheid. En dat is terug te zien in hun collectie. Het gaat om de print, het design, maar ook de pasvorm en het draagcomfort. Wat je bodyshape ook is, bij Beachlife vind je jouw perfect passende badkleding die past bij je persoonlijkheid. Zo kun je ook in badkleding je stralende zelf zijn! 

Een nieuwe zomerse collectie vraagt om de zomerse beelden. We reisden af naar het zonnige Mexico om de nieuwste modellen uit de nieuwe collectie vast te leggen. Een azuurblauwe zee, parelwitte stranden en zomerse temperaturen. Alle ingrediënten waren aanwezig voor de meest heerlijke content. 

In een paar dagen tijd maakten we all year video content ter promotie van de collectie voor de social media kanalen van Beachlife. Eerlijk is eerlijk, met al deze ingrediënten kon de productie ook bijna niet mislukken. Wij dromen nog even weg bij de beelden…

Beachlife.com is fan van FREQUIN! Door hun enthousiasme, leuke mensen, creativiteit en snelheid zijn zij een super fijne partner om mee samen te werken voor onze video content. Powerful!

Beachlife Tulum

Waarom moeilijk doen, als het samen kan.