KANTOORPROFIEL PRO

VIDEOCONTENT x3.

Scoor met je kantoor

Makelaars willen meer mogelijkheden om zichzelf op funda te profileren. Die optie biedt funda met het verbeterde Kantoor Profiel Pro. Dit product bestaat uit een geoptimaliseerde plek voor makelaars om hun kantoor te presenteren. Funda wil makelaars helpen met ondernemen op funda. Om het verbeterde product onder de aandacht te brengen en de voordelen te tonen is er de campagne “Scoor met uw kantoor, op funda.”

Aan ons de taak om voor deze campagne videocontent voor de verschillende fases van de customer journey te produceren. In opdracht van funda produceerden we daarom de foto’s en een drietal video’s: een campagnevideo, een lanceringsvideo en een tutorial. En de doelgroep: makelaars!

 

SCOREN DOE JE ZO.

Oog voor detail

De campagnevideo is onderdeel van de awareness fase van de campagne. Iedere huiszoekende heeft andere wensen als het gaat over het vinden van de makelaar die bij hen past. Om dit concept duidelijk te maken bedachten we drie verschillende situaties waarin de personages starters, het gezin en ouderen, werden uitgelicht. Ieder in hun eigen omgeving en met eigen behoeftes en waar hun makelaar dus kan ‘scoren’ bij hen. De scenes zijn momenten in het leven van de woningkopers en verkopers. Door dit concept in combinatie met het scouten van de juiste locaties, modellen en voice-overs en het toepassen van het funda kleurgebruik creëerden we een video geheel in (funda)stijl voor de doelgroep.

Daarnaast maakte we een how-to video met in de hoofdrol Anouk, funda Marketeer. In de inhoudelijke video licht zij de kijker in over de voordelen van Kantoor Profiel Pro, het gebruik en de achtergronden. Tevens maakte we een uitleg animatie over Kantoorprofiel Pro om de makelaars optimaal te bedienen. De door ons geproduceerde fotografie werd gebruikt voor alle marketing gerelateerde uitingen.

EEN CAMPAGNE VIDEO IS THE KEY TO SUCCES

Waar wacht je nog op?

Het resultaat was verbluffend. Na bijna twee weken, al meer dan 1000 aanmeldingen. Het gestelde doel? Dat was binnen no-time bereikt!

Benieuwd naar wat jij kan halen?

ALL IT TAKES! Dat is waar wij voor staan. Neem contact op met Marieke en we komen zo snel als mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook