vraag & antwoord EN door!

ONLINE VIDEO.

Koop je straks een woning? Of wil je je woning misschien wel verkopen? Dan loop je ongetwijfeld tegen een aantal vragen aan. Met de nieuwste YouTube serie: Vraag & Antwoord en door! wil Funda de veel voorkomende vragen van kopers, verkopers, starters en doorstromers beantwoorden. In samenwerking met Funda en 5PM maakten we video’s voor deze nieuwste serie. In 40 video’s beantwoorden we de vragen van kopers, verkopers, starters en doorstromers. Handig!

HELP CONTENT.

De video’s worden als help-content op YouTube en op het eigen platform geupload. Het zijn dus geen advertentie-video’s, maar het zijn video’s die focussen op het behalen van views over een langere periode, omdat de doelgroep altijd woningen blijft kopen. 

Winning content

Video afspelen

UITKIJKTIJD.

Met de resultaten van YouTube wordt het meetbaar of video’s worden uitgekeken, waar mensen content overslaan of hoeveel op de thumbnail wordt geklikt. Het doel is om een hoog uitkijk percentage (50% of hoger) te behouden en een maandelijks, structureel aantal views. En dat deden we met deze video’s! 

WAT FUNDA
OVER ONS ZEGT.

Samen met FREQUIN hebben wij inmiddels al 25 video’s gemaakt met how-to content voor op ons contentplatform en ons Youtube kanaal. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en met de samenwerking. Betrouwbaar, strakke planningen, korte lijntjes en creatieve input waardoor we als één team met elkaar optrekken.

Lieke Dingemans | Funda

SAMEN ONLINE
SUCCES BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.