vraag & antwoord EN door!

ONLINE VIDEO.

Jij vraagt, wij antwoorden!

Koop je straks een woning? Of wil je je woning misschien wel verkopen? Dan loop je ongetwijfeld tegen een aantal vragen aan. Met de nieuwste YouTube serie: Vraag & Antwoord en door! wil funda de veel voorkomende vragen van kopers, verkopers, starters en doorstromers beantwoorden. In samenwerking met funda en 5PM maakten we video’s voor deze nieuwste serie. In 40 video’s beantwoorden we de vragen van kopers, verkopers, starters en doorstromers. Handig!

HELP CONTENT.

Geeft antwoord op al jouw vragen

De video’s worden als help-content op YouTube en op het eigen platform geupload. Het zijn dus geen advertentie-video’s, maar het zijn video’s die focussen op het behalen van views over een langere periode, omdat de doelgroep altijd woningen blijft kopen. 

Winning content

Video afspelen

UITKIJKTIJD.

Online zichtbaarheid op het juiste moment

Met de resultaten van YouTube wordt het meetbaar of video’s worden uitgekeken, waar mensen content overslaan of hoeveel op de thumbnail wordt geklikt. Het doel is om een hoog uitkijk percentage (50% of hoger) te behouden en een maandelijks, structureel aantal views. En dat deden we met deze video’s! 

WAT FUNDA OVER ONS ZEGT

Samen met FREQUIN hebben wij inmiddels al 25 video’s gemaakt met how-to content voor op ons contentplatform en ons Youtube kanaal. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en met de samenwerking. Betrouwbaar, strakke planningen, korte lijntjes en creatieve input waardoor we als één team met elkaar optrekken.

Lieke Dingemans | funda

Benieuwd naar wat jij kan halen?

ALL IT TAKES! Dat is waar wij voor staan. Neem contact op met Marieke en we komen zo snel als mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook