'Wat als’-scenarios videoreeks

Scenario's waar verkopers hun hoofd (onnodig) over breken

Dagelijks verbindt funda vraag en aanbod op de vastgoedmarkt. Ze helpen kopers en verkopers, huurders en verhuurders, en makelaars op weg. Inmiddels zijn ze een van de grootste websites van Nederland waar iedere maand gemiddeld 5 miljoen mensen samenkomen. Op zoek naar een nieuw thuis of plek voor zakelijke ambities. Funda is inmiddels zoveel meer dan een online platform. Om verkopers te helpen in het verkoopproces komt funda met advie in een frisse en inhoudelijke videoreeks. 

Met deze videoreeks wil funda potentiële verkopers meer inzicht geven in het verkoopproces, om zo mogelijke drempels en stress te verlagen of weghalen.

Video afspelen

'Wat als’-scenarios uit het verkoopproces

Wat als ik mijn huis na drie weken nog steeds niet heb verkocht? Wat als ik toch van de verkoop af wil zien? En wat als ik een briefje in de bus krijg van mensen die mijn huis willen kopen? Wat als ik irritante buren heb, moet ik dat dan zeggen tegen potentiële kopers? Dit zijn mogelijke vragen over het verkoopproces die verkopers hebben. Funda vroeg ons of we wilden meewerken aan een videoreeks waarbij deze vragen werden behandelt door experts: makelaars.

In deze nieuwe videoreeks vroegen we 5 makelaars om 2 dagen lang in de studio verschillende vragen te beantwoorden. Makelaars reageren op ‘Wat als’-scenarios uit het verkoopproces waarvan we weten dat ze bij mensen die al in het proces zitten voor vragen zorgen. Wat zouden de experts op basis van hun kennis en ervaring doen of adviseren?  

Een 10-delige videoreeks

De 10-delige videoreeks draagt bij aan een nieuwe serie help-content waarbij we een brede doelgroep aanspreken en inspelen op de zoekvraag van huisverkopers. Deze content is alle dagen van het jaar relevant en moet daardoor altijd zichtbaar zijn voor het publiek wanneer ze een bepaalde zoekfunctie gebruiken op bijvoorbeeld YouTube of Google. De frequentie van deze content ligt het hoogst, omdat dit op de lange termijn voor extra bezoekers zorgt.

Ready for Freakin' good Frequent content? 🚀

Wil jij ook het verschil maken en opvallen met jouw merk? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

doppio content marketing door Frequin