Bescherm je iPhone en de planeet

Covered in content
marketing.

Een duurzaam telefoonhoesje? Bij Covered in Wheat vind je hem! Voor Covered in Wheat gingen we aan de slag met een nieuwe content strategie om zo dit nieuwe product in de markt te zetten. 

Social
Strategie.

De content strategie? High-end fotografie en laagdrempelige lifestyle foto’s. We wisselden foto en video content met elkaar af voor afwisselende advertising content voor de doelgroep. Naast social media advertising hebben we het marketingplan uitgebreid met nieuwe aanbieders. Zo koop je nu ook je Covered in Wheat via bol.com of Google Shopping! 

In opdracht van Covered in Wheat produceerden we daarom de foto’s en een drietal video’s: een campagnevideo, een lanceringsvideo en een tutorial. En de doelgroep: makelaars!

Winning content

A/B TESTEN

Een doelgroeponderzoek, social media analyse en veel A/B testen brachten ons bij de perfecte doelgroep voor Covered in Wheat. Een minder hoog bereik, maar hogere conversies. En daarmee is de CPS sinds de start van de campagne met 17,5% gestegen. 

WAT covered in wheat
OVER ONS ZEGT.

Door veel verschillende testen te draaien hebben we samen met FREQUIN de juiste doelgroep weten te bereiken voor Covered in Wheat. Een fijne samenwerking! 

Covered in Wheat

SAMEN ONLINE
SUCCES BEHALEN?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.