Bescherm je iPhone en de planeet

Covered in content marketing.

Van content strategie tot online advertising

Een duurzaam telefoonhoesje? Bij Covered in Wheat vind je hem! Voor Covered in Wheat gingen we aan de slag met een nieuwe content strategie om zo dit nieuwe product in de markt te zetten. 

Social strategie.

Het opzetten van de perfecte funnel

De content strategie? High-end fotografie en laagdrempelige lifestyle foto’s. We wisselden foto en video content met elkaar af voor afwisselende advertising content voor de doelgroep. Naast social media advertising hebben we het marketingplan uitgebreid met nieuwe aanbieders. Zo koop je nu ook je Covered in Wheat via bol.com of Google Shopping! 

Winning content

A/B TESTEN

Essentieel voor online succes!

Een doelgroeponderzoek, social media analyse en veel A/B testen brachten ons bij de perfecte doelgroep voor Covered in Wheat. Een minder hoog bereik, maar hogere conversies. En daarmee is de CPS  sinds de start van de campagne met 17,5% gestegen. 

Bereik
230k
Directe aankopen
64 (5.01%)

Wat Covered in wheat over ons zegt

Door veel verschillende testen te draaien hebben we samen met FREQUIN de juiste doelgroep weten te bereiken voor Covered in Wheat. Een fijne samenwerking! 

Covered in Wheat 

Samen succes behalen?

ALL IT TAKES! Dat is waar wij voor staan. Neem contact op met Annette en we komen zo snel als mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook