Content bureau FREQUIN en GASSAN Diamonds zijn jarenlange partners in het creëren van video’s die de kijker meenemen in de luxueuze wereld van het familiebedrijf. Dit keer slaan zij een nieuwe weg in waarin ze ons meenemen in de mysterieuze, surrealistische wereld van de HOUSE OF GASSAN.

Als we aan GASSAN denken, dan denken we aan haar prachtige zaak op de Dam in Amsterdam, maar veel mensen weten niet dat er een enorm luxueus warenhuis schuilt aan de nieuwe Uilenburgerstraat in Amsterdam. Het gebouw was de oorspronkelijke diamantslijperij Boas. De fabriek werd gebouwd in 1879 en was ze met 357 slijpmolens de grootste slijperij van Europa. 

Vandaag de dag is HOUSE OF GASSAN de grootste juwelier in Nederland met shop in shops van juwelen- en horloge merken als Rolex, IWC, Jaeger-LeCoultre, Longines, Messika en Chopard. GASSAN onderscheidt zich van andere warenhuizen door een luxe, gepersonaliseerde ervaring te bieden voor de consument die op zoek is naar een aankoop voor een belangrijke gebeurtenis in zijn of haar leven, zoals een verloving of verjaardag. Daarnaast kun je in de diamantslijperij kijken hoe een diamant geslepen en gepolijst wordt. Het historische pand aan de Nieuwe Uilenburgerstraat ademt dan ook het vakmanschap.

GASSAN Diamonds brengt nu een nieuwe commercial uit waarin het warenhuis HOUSE OF GASSAN het toneel vormt van wat wel een surrealistische droom lijkt. In de eerste helft van de commercial zien we het vaste model van GASSAN ’s avonds bij het adembenemende pand aankomen. Het pand is imponerend en donker, maar er brand één licht. De dame is nieuwsgierig wat er zich in het pand afspeelt. We zien haar vervolgens door het lege pand dwalen. De spanning wordt opgebouwd door de verschillende karakters die zij tegenkomt in de shop-in-shops. De karakters vertegenwoordigen de verschillende merken van GASSAN. Dan neemt de commercial een onverwachte wending als we door de lange gang van het warenhuis worden toegetrokken naar een wat blijkt, het paradepaardje, de GASSAN 121. De unieke diamant met 121 facetten. Ze lijkt precies gevonden te hebben waar zij opzoek naar was. Dit is dan ook de boodschap van de commercial, het warenhuis is een bijzondere, exclusieve plek, waar voor iedereen iets te vinden is.

HOUSE OF GASSAN: een luxe shopping experience voor diamanten, juwelen en horloges.

Credits:
Client: GASSAN Diamonds
Campaigning Manager: Rena Streep
Produced by: FREQUIN TV
Director: Martijn Mendel
Camera operator: Job Scholtze
Focuspuller: Feline Pothuizen
Gaffer: Ramses de Bruijn & Daan Kretschmann
Executive Producer: Carlijn Hofman
Productieleider: Marieke Visser
Productie: Marieke Visser
Data Handling: Maré Kooijman
Sound designer: WOLFFMAN
Grading: Tijo Oost
Actors: Zoe Rachamim & Felice Roedema & Valentin D’ Hoore & Kevin Sterling
Styling: Kelly Huijsman
Photography: Tarone Rachamim
Hair & Make-up: Bart Brom
Casting: Rena Streep
Set decorator: Ella Rozemeijer
Locatiemanagers: Demi Leihitu & Lisa Bos
Content Creator: Jill Wolff

Ready for Freakin' good Frequent content? 🚀

Wil jij ook het verschil maken en opvallen met dagelijkse content? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

doppio content marketing door Frequin